Tgrt Haber

Doya Doya Moda Hülya elendi mi? Doya Doya Moda Hülya Yenidoğmuş kimdir, kaç yaşında? Hülya Yenidoğmuş evli mi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
18 Kasım 2022 13:25 - Güncelleme : 18 Kasım 2022 14:18
Doya Doya Moda Hülya elendi mi? Doya Doya Moda Hülya Yenidoğmuş kimdir, kaç yaşında? Hülya Yenidoğmuş evli mi?

Hafta içi her gün yayınlanan moda programı Doya Doya Moda'da her hafta bir yarışmacı en yüksek puanı alan haftanın birincisi olur. Her hafta bir kişi ise yarışmaya veda ediyor. İddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği Doya doya Moda'da Hülya Yenidoğmuş iddialı sözleriyle dikkat çekti. Peki, Doya Doya Moda Hülya kimdir, kaç yaşında? Hülya Yenidoğmuş evli mi?

Her hafta iddialı yarışmacıların kıyasıya yarıştığı Doya Doya Moda​'da Hülya yaşadığı anlaşmazlık sonrası programdan ayrılmak istediğini açıklamıştı. Kısa sürede yarışmada görünmeyen Hülya tekrar yarışmada yer aldı. Peki, Doya Doya Moda Hülya kimdir, kaç yaşında? 

DOYA DOYA MODA HÜLYA KİMDİR?

33 yaşındaki Hülya Yenidoğmuş, evli ve bir çocuğu vardır. Bir kurumda yöneticilik yapan Hülya,  'Moda benim için herkesle aynı olmamayı ve farklı olmayı ifade ediyor. Buraya Türkiye'nin en şık kadını olmaya geldim ve olacağım da. Kusura bakmayın kızlar birinci belli.' diyerek iddialı konuştu. 

Doya Doya Moda Hülya elendi mi? Doya Doya Moda Hülya Yenidoğmuş kimdir, kaç yaşında? Hülya Yenidoğmuş evli mi?

DOYA DOYA MODA SOSYAL MEDYA HESABI

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Doya Doya Moda yarışmacısı Hülya instagram hesabında 101 bin takipçiye sahiptir. Yarışmadan ve özel hayatından paylaşımlar yapan Hülya Yenidoğmuş'un kareleri hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor.  

DOYA DOYA MODA HÜLYA NEDEN YOK?

Gelişme sonrası konuyla ilgili olarak Gülşah Saraçoğlu​ açıklamada bulundu. Saraçoğlu, Hülya'nın ailesiyle ilgili sağlık problemi olduğunu ve oldukça önemli bir haber aldığını dile getirdi. Bu sebeple yarışmacının acilen İzmir​'e gitmesi gerektiğini söyledi.

 
Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...