Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
5 saat 45 dakika önce

Kuruluş Osman yeni sezonun 2 Ekim'de başlaması bekleniyor

Başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer, Çağrı Şensoy'un yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı gündem oldu. Çekimleri başladığı açıklanan dizinin yeni sezondan ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.
Aktüel - Aktüel
5 saat 46 dakika önce

Karadut dizisinin oyuncu kadrosunda Şükrü Özyıldız ve İrem Helvacıoğlu yer alıyor

İrem Helvacıoğlu'nun başrolünde yer aldığı dizinin tanıtım fragmanı sosyal medyada beğeni toplamıştı. Yeni ve ilk sezonu ile yayınlanacak olan Karadut'un konusu ve oyuncuları da merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
6 saat önce

Yabani dizisinde Rüya karakterini oynayan Simay Barlas senaryodaki değişikliklerden dolayı ayrıldı

NOW TV ekranlarında yayınlanan Yabani dizisinde Rüya karakterini oynayan Simay Barlas'ın diziden ayrıldığı açıklandı. İzleyiciler tarafından Rüya neden yok, Simay Barlas neden ayrıldı sorularının cevapları merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
6 saat 28 dakika önce

Rüzgarlı Tepe, 30 Eylül'de başlayacak

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Rüzgarlı Tepe dizisinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Oyuncu kadrosu ve senaryosu ile beğeni toplayan dizinin ne zaman başlayacağı da seyircilerin gündeminde yer aldı.
Aktüel - Aktüel
6 saat 57 dakika önce

Deha dizisi İstanbul'da çekiliyor

Aras Bulut İynemli, Taner Ölmez ve Ahsen Eroğlu gibi isimlerin yer aldığı Deha dizisi yeni yayın hayatına başladı. İlk bölümü ile beğeni toplayan dizinin sahneleri de gündemde yer aldı. Dizinin nerede çekildiği belli oldu.
Aktüel - Aktüel
7 saat 17 dakika önce

Fenerbahçe Union SG maçı biletleri genel satışa 25 Eylül saat 11.00'de çıkacak

UEFA Avrupa Ligi'nde 26 Eylül günü Fenerbahçe-Union SG maçı oynanacak. Kadıköy'de oynanacak olan karşılaşmanın biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacak soruları gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
7 saat 34 dakika önce

Cem Uslu, Teşkilat dizisinde Suat karakterini oynayacak

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi ilk sezonundan beri sevilerek izleniyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile yayın hayatına devam eden diziye Suat karakteri katıldı.
Aktüel - Aktüel
7 saat 34 dakika önce

Ahilik haftası 23-29 Eylül tarihleri arasında kutlanıyor

13.yüzyılda yaşayan Ahi Evran’ın insani ve ahlaki felsefesini yaygınlaştırmak amacıyla her yıl 23-29 Eylül tarihlerinde Türkiye genelinde Ahilik haftası kutlanıyor.
Aktüel - Aktüel
7 saat 45 dakika önce

Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz'da su kesintisi 24 Eylül gece saat 04.00'te bitecek

İSKİ tarafından açıklanan bilgilere göre İstanbul'un Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz bölgelerini etkileyen su kesintisi meydana geldi.19 saat sürmesi planlanan su kesintisinin ne zaman sona ereceği gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
7 saat 57 dakika önce

Galatasaray'ın Avrupa Ligi maç 25 Eylül Çarşamba günü oynanacak

UEFA Avrupa Ligi'nde sarı kırmızılı ekip Yunanistan ekibi olan PAOK ile karşılaşacak. Futbolseverlerin yakından takip ettiği Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın maçı ne zaman, kiminle merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
8 saat 15 dakika önce

Ziyech Galatasaray-PAOK maçında sakatlığı nedeniyle oynamıyor

Galatasaray ile PAOK arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi maçında Hakim Ziyech'in oynayıp oynamayacağı gündem oldu. Milli arada sakatlanan yıldız futbolcunun neden PAOK maçında yok olduğu taraftarlar tarafından merak edildi.
Aktüel - Aktüel
8 saat 42 dakika önce

Yalı Çapkını dizisinde Diyar karakterini Pelin Akil oynuyor

Yalı Çapkını 75. bölümü ile yeni sezonuna başladı. Afra Saraçoğlu'nun başrolünde yer aldığı diziye yeni dahil olan karakterler ses getirirken Diyar gerçekte kim, adı nedir merak edildi.
Aktüel - Aktüel
8 saat 59 dakika önce

Ehliyet yenilemede sağlık raporu aile sağlığı merkezlerinden alınıyor

Ehliyet yenileme süresinin dolmasına aylar kalmışken eski tip ehliyetlerin değiştirilmesi konusu sürücülerin gündeminde yer alıyor. Ehliyet yenileme için gerekli belgelerden biri olan sağlık raporları ise, aile sağlığı merkezlerinden temin ediliyor.
Aktüel - Aktüel
9 saat 6 dakika önce

Bu hafta halka arz olacak şirketler SPK tarafından henüz duyurulmadı

Sermaye Piyasa Kurulu tarafından başvurusu onaylanan hisseler halka arz takvimine ekleniyor. 23 - 29 Eylül haftasının listesinde yeni hisse yer almadı. Onaylanan hisselerin açıklanmasının ardından takvim güncelleniyor.
Aktüel - Aktüel
9 saat 49 dakika önce

Galatasaray-PAOK maçının hakemi Alejandro Hernandez'in istatistikleri

UEFA Avrupa Ligi'nin ilk maçları kapsamında Galatasaray ile PAOK karşı karşıya gelecek. UEFA tarafından Galatasaray-PAOK maçının hakeminin kim olduğu açıklandı. Karşılaşmayı yönetecek İspanyol hakem Alejandro Hernandez'in Galatasaray istatistikleri merak edildi.
Aktüel - Aktüel
10 saat 3 dakika önce

Yıl sonuna kadar ehliyetini yenilemeyen vatandaşlardan 5 bin liranın üzerinde ek ödeme alınacak

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, 1 Ocak 2016'dan önce düzenlenen ehliyetlerin yenilenmesi için son tarihin 31 Aralık 2024 olduğunu duyurdu.
Aktüel - Aktüel
10 saat 32 dakika önce

Tomris Giritoğlu Hatırla Sevgili, Cemberimde Gül Oya dizilerinin yapımcılığını yaptı

Yönetmen, senarist ve yapımcı Tomris Giritoğlu hayatını kaybetti. Vefat haberinin ardından Tomris Giritoğlu kimdir, aslen nereli, çocuğu var mı soruları gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
10 saat 42 dakika önce

Muslera Galatasaray-PAOK maçında cezalı olması nedeniyle oynamayacak

UEFA Avrupa Ligi maçları kapsamında 25 Eylül 2024 tarihinde Galatasaray ile PAOK karşı karşıya gelecek. Karşılaşmada Fernando Muslera'nın oynayıp oynamayacağı, kadroda neden yok sorusu gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
10 saat 44 dakika önce

Eğitim uçakları, pilot adaylarının becerilerini geliştirmesi için kullanılıyor

Bursa'da eğitim uçağının Yenişehir Havaalanı apron kısmına düşmesi sonucu iki pilot hayatını kaybetti. Yaşanan bu olayın ardından eğitim uçaklarıyla ilgili araştırmalar artmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
10 saat 44 dakika önce

İzmir Bergama'da elektrik kesintisi çalışmaları 16.00'ya kadar sürecek

23 Eylül Pazartesi gününe planlanan arıza çalışmaları devam ediyor. Sabah erken saatlerde başlayan İzmir Çandarlı, Güzelbahçe, Bergama elektrik kesintisi ne zaman bitecek belli oldu.
Sona Git