Tgrt Haber

Ebru Şancı kimdir? Söylemezsem Olmaz yeni sunucusu Ebru Şancı Öztürk kaç yaşında, nereli, kiminle evli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
20 Ocak 2023 07:57 - Güncelleme : 20 Ocak 2023 08:42
Ebru Şancı kimdir? Söylemezsem Olmaz yeni sunucusu Ebru Şancı Öztürk kaç yaşında, nereli, kiminle evli?

Hafta içi her gün yayınlanan magazin programı Söylemezsem Olmaz'da geçtiğimiz hafta yorumculardan Seren Serengil canlı yayına çıkmamış ve diğer yorumcular Bircan Bali ve Arto Dalga ile yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrıldığını duyurmuştu. Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında ayrılan Seren Serengil'in yerine gelecek isim açıklandı. Söylemezsem Olmaz programına Seren Serengil yerine gelecek isim Ebru Şancı oldu. Peki, Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı Öztürk kaç yaşında, nereli, kiminle evli?

Seren Serengil​'in Söylemezsem Olmaz programından ayrılması sonrası programının yeni yorumcusu belli oldu. Bircan Bali​ ve Arto Dalga'nın da yorumcu olarak yer aldığı programa Ebru Şancı​ Öztürk dahil oluyor. Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı Öztürk kaç yaşında, nereli, kiminle evli? 

EBRU ŞANCI KİMDİR?

31 Ağustos 1983 İstanbul doğumlu Şancı, sunucu ve modeldir. 18 yaşında Brezilya’daki 2001 Miss Globe güzellik yarışmasında birinci oldu ve tescillenen güzelliğiyle profesyonel kariyerini pekiştirdi. Türkiye'ye kesin dönüş yapan Şancı, buradaki projelerde yer aldı. Sosyal medyada 2 kızı, oğlu ve eşiyle karelerini sık sık paylaşan Şancı, 804 bin takipçiye sahiptir. 

Ebru Şancı kimdir? Söylemezsem Olmaz yeni sunucusu Ebru Şancı Öztürk kaç yaşında, nereli, kiminle evli?

EBRU ŞANCI EŞİ KİMDİR?

Ebru Şancı, 7 Eylül 2015 tarihinde futbolcu Alpaslan Öztürk ile Eskişehir'de evlendi. Ardından Belçika'da bir şatoda düğün töreni yapıldı. Alpaslan Öztürk, 16 Temmuz 1993 doğumlu. Belçika doğumlu Öztürk, şuanda Eyüpspor takımında oynamakta. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...