Tgrt Haber

Eda Ece annesini paylaştı, sosyal medyada herkes aynı yorumu yaptı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Temmuz 2023 11:48 - Güncelleme : 10 Temmuz 2023 13:04
Eda Ece annesini paylaştı, sosyal medyada herkes aynı yorumu yaptı

Geçtiğimiz günlerde Buğrahan Tuncer ile evlenen Eda Ece, sosyal medya hesabından annesinin ve 2 ablasının fotoğrafını paylaşarak annesinin doğum gününü kutladı. Oyuncunun annesini görenler "Bu kadar benzerlik olur mu?" yorumunda bulundu.

Yasak Elma​ dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle hafızalara kazınan Eda Ece​ geçtiğimiz günlerde basketbolcu Buğrahan Tuncer​ ile nikah masasına oturdu. Gelinliği çok beğenilen Ece, annesi​ ve ablaları ile verdiği kareyi sosyal medya hesabındna paylaştı. Oyuncuya yorum yağdı. 

EDA ECE ANNESİNİ PAYLAŞTI, GÖRENLER ŞAŞTI KALDI 

Haziran ayında Buğrahan Tuncer ile evlenen Eda Ece'nin düğünü günlerce konuşuldu. Sade ve zarif bir gelinlik seçen Ece, takipçilerinden  tam not aldı. Annesi ve ablalarıyla beraber poz veren ıyuncuya yorum yağdı. Annesinin doğum gününü kutlayan ünlü isim paylaşımına “Annem ve kızları. İyi ki iyi ki doğdun anneciğim, bitanem, canımın içi annişkosuuuu” notunu düştü. Oyuncu​ annesine benzetildi. 

Eda Ece annesini paylaştı, sosyal medyada herkes aynı yorumu yaptı

Eda Ece annesini paylaştı, sosyal medyada herkes aynı yorumu yaptı

EDA ECE KİMDİR?

20 Haziran 1990 doğumlu Eda Ece, Üniversitede oynadığı bir tiyatro oyununda eski menajeri Tümay Özokur'un ilgisini çekmiş ve ajansa kayıtlı olmuştur. Daha sonra menajerinin onu Gani Müjde'yle tanıştırmasıyla profesyonel oyunculuk kariyeri başlamıştır. Hayat Bilgisi dizisinde rol alan oyuncu, asıl çıkışını Pis Yedili dizisinde Cimbom karakteriyle ün kazandı. Bez Bebek, Beni Böyle Sev, İlişki Durumu Karışık, Yasak Elma dizilerinde rol aldı. 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...