Tgrt Haber

Elektrikler neden kesildi elektrik kesintisi sebebi ne 26 Nisan elektrik kesintisi sebebi

26 Nisan 2016 23:53 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:14
Elektrikler neden kesildi elektrik kesintisi sebebi ne 26 Nisan elektrik kesintisi sebebi

Elektrikler neden kesildi, elektriklerin kesintisi sebebi ne. Herkes bunu merak ediyor, başta İstanbul olmak üzere pek çok ilde Elektrikler gitti. İşte elektrik kesintisi ile ilgili tüm detaylar.

Elektrikler neden kesildi, elektriklerin kesintisi sebebi ne. Herkes bunu merak ediyor, başta İstanbul olmak üzere pek çok ilde Elektrikler gitti. İşte elektrik kesintisi ile ilgili tüm detaylar. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye'nin birçok ilinde akşam saatlerinden itibaren elektrik kesintileri yaşanıyor.

Elektrik kesintilerinin yaşandığı iller ise şöyle;

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Van, Hakkari, Trabzon, Erzincan, Erzurum, Iğdır, Samsun, Gaziantep, Rize, Sakarya, Mersin, Yalova, Kayseri, Düzce, Adana.

İLK AÇIKLAMA BEDAŞ'TAN GELDİ

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) henüz yaşanan elektrik kesintilerine dair resmi bir açıklama yapmadı. Öte yandan BEDAŞ, Twitter'dan yaptığı açıklamada yaşanan arızaların TEİAŞ kaynaklı olduğunu, gerekli incelemelerin yapıldığını duyurdu.

BEDAŞ ve AYEDAŞ'IN İNTERNET SİTELERİ ÇÖKTÜ

Yaşanan elektrik kesintilerinin ardından BEDAŞ ve AYEDAŞ'ın resmi internet sitelerine erişim sağlanamıyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...