Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
55 dakika önce

Mezun olmadan atama olmaz ama KPSS sınavına girilebilir

20 Eylül günü açıklanan KPSS Ön lisans sınavının ardından adaylar mezun olmadan atama olur mu, olmaz mı araştırmaya başladı. KPSS sınav sonuçları 2 sene geçerli oluyor.
Aktüel - Aktüel
1 saat 16 dakika önce

KPSS Ön lisans polislik puan türü P93, baraj puanı 60

PAEM, POMEM ve PMYO kurumları ile ülkemizde polislik eğitimleri yapılıyor. Bugün açıklanan KPSS Ön lisans sonuçlarının ardından KPSS ile polis nasıl olunur, baraj puanı kaç merak edilmişti.
Aktüel - Aktüel
1 saat 29 dakika önce

Sessiz katil olarak bilinen sepsis bağışıklığı düşük insanları öldürebiliyor

Halk arasında ‘kan zehirlenmesi’ olarak bilinen sepsis, dünyada basit bir enfeksiyonun kontrolsüz bağışıklık tepkisiyle beş kişiden birinin ölümüne neden oluyor.
Aktüel - Aktüel
1 saat 36 dakika önce

F1 Singapur GP 22 Eylül Pazar günü saat 15.00'de düzenlenecek

2024 Formula 1 (F1) Dünya Şampiyonası'nın 18. yarışı bu hafta Singapur'da düzenlenecek. Sporseverler tarafından Singapur GP'nin ne zaman, saat kaçta düzenleneceği ve hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor.
 - Uzman isim muhteşem sırrı açıkladı
1 saat 51 dakika önce

Doç. Dr. Muhammed Keskin: Meslek hayatımda bu kadar faydalı bir ilaç görmedim! Kahvenin muhteşem sırrı

Doç. Dr. Muhammed Keskin, kahve tüketimi ile ilgili yapılan son çalışma sonuçlarını X hesabından takipçileri ile paylaştı. Çalışma sonucuna göre kahve tüketmenin faydalı olduğu ispatlanmış oldu.
Aktüel - Aktüel
1 saat 58 dakika önce

KPSS P93 puan türü ile zabıta memuru ve kamu kurumlarına şoför olunabiliyor

20 Eylül günü KPSS Ön lisans sonuçları erişime açıldı. Ön lisans sınavına giren adayların KPSS P93 puanı hesaplanıyor. Bugün sınav sonuçlarına erişen adaylar ise KPSS P93 puan türü nedir, hangi kurumlara alım yapılıyor araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
2 saat 10 dakika önce

KPSS Ön Lisans branş sıralamasının eylül ayının sonlarında açıklanması bekleniyor

ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS Ön Lisans sınavının sonuçları bugün açıklandı. Sınav sonuçlarının erişime açılmasının ardından KPSS branş sıralamasının ne zaman açıklanacağı gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
2 saat 24 dakika önce

TOKİ indirim kampanyası başvuruları 23 Eylül-18 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'de yüzde 25 indirim kampanyasının başlatıldığını açıkladı. Bakan Kurum'un açıklamasının ardından TOKİ indirim kampanyası ne zaman, başvuru şartları neler konuları gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
2 saat 26 dakika önce

Haluk Bilginer, Uluslararası Emmy Ödülleri'nde yeniden En İyi Erkek Oyuncu adayı oldu

2019 yılında Şahsiyet dizisindeki Agah Beyoğlu karakteriyle Uluslararası Emmy Ödülleri’nde en iyi erkek oyuncu ödülünün sahibi olan Haluk Bilginer, aynı dizinin ikinci sezonu için yeniden aday oldu.
Aktüel - Aktüel
2 saat 31 dakika önce

KPSS Ön Lisans atama puanları kadro ve şehirlere göre farklılık gösteriyor

ÖSYM tarafından 1 Eylül günü yapılan KPSS Ön lisans sınavının sonuçları bugün açıklandı. Atama puanlarına göre 60,63,67,69,70,73, 59,58, 50 puanla nereye girilir merak ediliyor. Bugün KPSS puanları duyuruldu.
Aktüel - Aktüel
2 saat 48 dakika önce

Prof. Dr. Ahmet Akkaya'nın cenazesi 20 Eylül günü Asri Mezarlık Camisinden kaldırılacak

1971 yılında dünyaya gelen Ahmet Akkaya, çeşitli çalışmaları ile adından söz ettirmişti. Bugün gelen vefat haberi sevenlerini üzerken başsağlığı mesajları paylaşıldı.
Aktüel - Aktüel
3 saat 4 dakika önce

Meriç Aral, Medcezir ve Yüksek Sosyete dizilerinde oynadı

Televizyon ekranlarında görmeye alışkın olduğumuz Meriç Aral, uzun zamandır birlikte olduğu Serkan Keskin ile evlendi.
Aktüel - Aktüel
3 saat 10 dakika önce

Türk basketbolcu Adem Bona, ilk NBA deneyimine hazırlanıyor

Adem Bona, 28 Haziran 2024 tarihinde yapılan NBA draft seçimlerinde Philadelphia 76ers tarafından 41. sıradan draft edilmesiyle NBA’de forma giymeye hazırlanıyor.
Aktüel - Aktüel
3 saat 21 dakika önce

Konuşanlar programının yeni sezonu 27 Eylül'de yayınlanacak

Hacan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar adlı talk show programının yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasının ardından Konuşanlar yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
3 saat 24 dakika önce

Kim Milyoner Olmak İster programının sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu, Oktay Kaynarca'ya bıraktı

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programı her bölümünde ses getiriyor. 2019 yılından beri sunuculuğu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu'nu ekranlarda göremeyenler programdan ayrıldı mı, neden yok seyircinin gündeminde yer aldı.
Aktüel - Aktüel
3 saat 35 dakika önce

Eternal Fire'ın yarı final maçı 21 Eylül saat 17.15'de düzenlenecek

Malta'nın Saint Julian's şehrinde düzenlenen CS 2 ESL Pro League Seoson 20'de dün temsilcimiz Eternal Fire rakibini mağlup ederek yarı finale yükseldi. Karşılaşmanın ardından Eternal Fire'ın yarı final maçı ne zaman, saat kaçta ve nereden izleneceği gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
4 saat 7 dakika önce

YKS 3. ek tercih olacağına dair ÖSYM'den herhangi bir açıklama gelmedi

8-9 Haziran tarihlerinde uygulanan TYT - AYT oturumları sonrasında yerleşemeyen adaylar için ek tercih süreci başlamıştı. Ek tercih sonuçlarının erişime açılmasının ardından 3. ek tercih var mı, yok mu bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
4 saat 9 dakika önce

Kira tespit davaları yapay zeka ile kısa sürede sonuçlanacak

Kişilerin kendi aralarında anlaşamadığı kira bedeli durumunda açılan kira tespit davalarında Türkiye’de bir ilk yaşandı. Artan kira nedeniyle İstanbul’da bir ev sahibinin açtığı dava yapay zeka ile sonuçlandı.
Aktüel - Aktüel
4 saat 49 dakika önce

KPSS önlisans sınav sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 1 Eylül’de tamamlanan 2024-KPSS önlisans 20 Eylül Cuma (bugün) itibarıyla erişime açıldı.
 - Şimdiden hazırlıklara başlayın
18 saat 56 dakika önce

İstanbul hava durumu şokuna hazırlanıyor!

İstanbul hava durumu haritası cuma gününden itibaren (20 Eylül) tamamen değişiyor. İstanbul hava durumunda yağışlı sistemin etkisi altına girecek. İşte İstanbul'da son meteoroloji durumu...
Sona Git