Tgrt Haber

En popüler oyunlar belli oldu... En çok oynanan oyun hangisi? Diğerlerine fark attı

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 17:33 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 17:32
En popüler oyunlar belli oldu... En çok oynanan oyun hangisi? Diğerlerine fark attı

En popüler 10 oyun listesi açıklandı. Steam tarihinin en çok oynanan oyunu hangisi oldu? En çok oynanan oyunlar listesinde zirve kim?

En çok oynanan oyunlar belli oldu. SteamDB'nin güncellediği haftanın en çok satanları listesinde 1 sırada hangi oyun var? En fazla oynanan oyun hangisi? En çok oynanan oyunlar 2024! En popüler oyunlar listesi haberimizde...

EN ÇOK HANGİ OYUN OYNANIYOR 2024?

Steam'de çok satan ve çok oynanan oyunlar belli oldu. Tüm zamanların eşzamanlı en çok oynanan 10 Steam oyunu hangileri? Steam, haftanın en çok satan oyunlarını açıkladı. Steam platformu kısa süre önce TL kullanımını tamamen durdurarak dolar kuruna geçiş yapmıştı. Steam 2024 en iyi oyunu hangisi? En çok hangi oyun oynanıyor 2024?

STEAM'DE EN ÇOK OYNANAN OYUNLAR 2024

Steam haftanın zirvesinde Palworld oyunu yer aldı. Palworld oyunu Steam tarihinde en çok oynanan onuncu oyun unvanını kazandı. İkinci sıradaki Enshrouded oyunu yer aldı. Üçüncü sırada Tekken, dördüncü sırada CS2, beşinci sırada ise Steam Deck​ sıralandı. En popüler 10 oyun listesinde hangi oyunlar var?

2024 yılında Steam'de en çok satan ve oynanan oyunlar şöyle:

  1. Palworld

  2. Enshrouded
  3. Tekken 8
  4. CS2
  5. Steam Deck
  6. Like a Dragon: Infinite Wealth
  7. EA SPORTS FC 24
  8. PUBG: BATTLEGROUNDS
  9. Apex Legends
  10. Call of Duty

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...