Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
2 saat 4 dakika önce

İzmir Seferihisar elektrik kesintisinde çalışmalar devam ediyor

20 Eylül günü İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen elektrik arıza çalışmaları sebebiyle kesinti yaşanıyor. Bugün erken saatlerde başlayan kesintinin saat kaçta sona ereceği belli oldu.
Aktüel - Aktüel
2 saat 37 dakika önce

Ramazan ayı 1 Mart 2025'de başlayacak

2025 yılında Ramazan ayının ne zaman başlayacağı oruç ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan 2025 yılı dini günler takvimiyle birlikte, yeni yılda idrak edilecek olan Ramazan ayı tarihi belli oldu.
Aktüel - Aktüel
2 saat 45 dakika önce

20 Eylül bu akşamın maç programında Hatayspor - Bodrumspor karşılaşması yer aldı

Trendyol 1. Lig, Süper Lig ve La Liga'da oynanacak olan karşılaşmaların saati ve hangi kanalda yayınlandığı netleşti. Futbolseverlerin yakından takip ettiği ligde bugünün Süper Lig programında 1 müsabaka yer aldı.
 - Her gün tüketiliyor ama zararları saymakla bitmiyor
2 saat 47 dakika önce

Her gün tüketiyoruz ama zararları saymakla bitmiyor! İşte en zararlı besinler

Neredeyse her gün severek tükettiğimiz yiyeceklerin sağlığa ne kadar zarar verdiğini biliyor musunuz? Dolaplarımızdan hiç eksik olmayan sofralarımızda hemen her gün tükettiğimiz yiyecekler aslında sağlığımızı tehdit ediyor. Uzmanlar bazı besinlerin özellikle tüketilmemesi konusunda uyarılarda bulunuyor. İşte çok sevdiğimiz ama vücudumuza sinsice zarar veren besinler ve zararları...
Aktüel - Aktüel
2 saat 54 dakika önce

Toprak Razgatlıoğlu Dünya Superbike Şampiyonası'nın İtalya yarışlarına sakatlığı nedeniyle katılmayacak

2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın İtalya yarışı 21 Eylül'de düzenlenecek. Yarışın başlamasına saatler kala Toprak Razgatlıoğlu yok mu, neden yarışmıyor soruları gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
3 saat 16 dakika önce

Teşkilat dizisi yeni sezonu 22 Eylül Pazar günü başlayacak

Tims&B imzalı Teşkilat dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu. Tolga Sarıtaş’ın “Yüzbaşı Altay” rolüyle dahil olduğu Milli İstihbarat Teşkilatı’nı konu alan fenomen dizinin 5.sezonu 22 Eylül Pazar Akşamı televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
 - İşte uzun yaşamanın sırrı
3 saat 18 dakika önce

Sivaslı kadınlar açıkladı! İşte uzun yaşamanın sırrı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), geçtiğimiz günlerde cinsiyetler arasındaki ortalama yaşam sürelerini açıklamıştı. TÜİK'in verilerinde kadın ve erkelerin arasında fark oldukça dikkat çekti. Sivaslı kadınlar da TÜİK verilerine açıklık getirdi ve uzun yaşamanın sırrını paylaştı.
Aktüel - Aktüel
3 saat 27 dakika önce

Mezun olmadan atama olmaz ama KPSS sınavına girilebilir

20 Eylül günü açıklanan KPSS Ön lisans sınavının ardından adaylar mezun olmadan atama olur mu, olmaz mı araştırmaya başladı. KPSS sınav sonuçları 2 sene geçerli oluyor.
Aktüel - Aktüel
3 saat 48 dakika önce

KPSS Ön lisans polislik puan türü P93, baraj puanı 60

PAEM, POMEM ve PMYO kurumları ile ülkemizde polislik eğitimleri yapılıyor. Bugün açıklanan KPSS Ön lisans sonuçlarının ardından KPSS ile polis nasıl olunur, baraj puanı kaç merak edilmişti.
Aktüel - Aktüel
4 saat önce

Sessiz katil olarak bilinen sepsis bağışıklığı düşük insanları öldürebiliyor

Halk arasında ‘kan zehirlenmesi’ olarak bilinen sepsis, dünyada basit bir enfeksiyonun kontrolsüz bağışıklık tepkisiyle beş kişiden birinin ölümüne neden oluyor.
Aktüel - Aktüel
4 saat 8 dakika önce

F1 Singapur GP 22 Eylül Pazar günü saat 15.00'de düzenlenecek

2024 Formula 1 (F1) Dünya Şampiyonası'nın 18. yarışı bu hafta Singapur'da düzenlenecek. Sporseverler tarafından Singapur GP'nin ne zaman, saat kaçta düzenleneceği ve hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor.
 - Uzman isim muhteşem sırrı açıkladı
4 saat 23 dakika önce

Doç. Dr. Muhammed Keskin: Meslek hayatımda bu kadar faydalı bir ilaç görmedim! Kahvenin muhteşem sırrı

Doç. Dr. Muhammed Keskin, kahve tüketimi ile ilgili yapılan son çalışma sonuçlarını X hesabından takipçileri ile paylaştı. Çalışma sonucuna göre kahve tüketmenin faydalı olduğu ispatlanmış oldu.
Aktüel - Aktüel
4 saat 30 dakika önce

KPSS P93 puan türü ile zabıta memuru ve kamu kurumlarına şoför olunabiliyor

20 Eylül günü KPSS Ön lisans sonuçları erişime açıldı. Ön lisans sınavına giren adayların KPSS P93 puanı hesaplanıyor. Bugün sınav sonuçlarına erişen adaylar ise KPSS P93 puan türü nedir, hangi kurumlara alım yapılıyor araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
4 saat 42 dakika önce

KPSS Ön Lisans branş sıralamasının eylül ayının sonlarında açıklanması bekleniyor

ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS Ön Lisans sınavının sonuçları bugün açıklandı. Sınav sonuçlarının erişime açılmasının ardından KPSS branş sıralamasının ne zaman açıklanacağı gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
4 saat 56 dakika önce

TOKİ indirim kampanyası başvuruları 23 Eylül-18 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'de yüzde 25 indirim kampanyasının başlatıldığını açıkladı. Bakan Kurum'un açıklamasının ardından TOKİ indirim kampanyası ne zaman, başvuru şartları neler konuları gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
4 saat 58 dakika önce

Haluk Bilginer, Uluslararası Emmy Ödülleri'nde yeniden En İyi Erkek Oyuncu adayı oldu

2019 yılında Şahsiyet dizisindeki Agah Beyoğlu karakteriyle Uluslararası Emmy Ödülleri’nde en iyi erkek oyuncu ödülünün sahibi olan Haluk Bilginer, aynı dizinin ikinci sezonu için yeniden aday oldu.
Aktüel - Aktüel
5 saat 3 dakika önce

KPSS Ön Lisans atama puanları kadro ve şehirlere göre farklılık gösteriyor

ÖSYM tarafından 1 Eylül günü yapılan KPSS Ön lisans sınavının sonuçları bugün açıklandı. Atama puanlarına göre 60,63,67,69,70,73, 59,58, 50 puanla nereye girilir merak ediliyor. Bugün KPSS puanları duyuruldu.
Aktüel - Aktüel
5 saat 19 dakika önce

Prof. Dr. Ahmet Akkaya'nın cenazesi 20 Eylül günü Asri Mezarlık Camisinden kaldırılacak

1971 yılında dünyaya gelen Ahmet Akkaya, çeşitli çalışmaları ile adından söz ettirmişti. Bugün gelen vefat haberi sevenlerini üzerken başsağlığı mesajları paylaşıldı.
Aktüel - Aktüel
5 saat 36 dakika önce

Meriç Aral, Medcezir ve Yüksek Sosyete dizilerinde oynadı

Televizyon ekranlarında görmeye alışkın olduğumuz Meriç Aral, uzun zamandır birlikte olduğu Serkan Keskin ile evlendi.
Aktüel - Aktüel
5 saat 42 dakika önce

Türk basketbolcu Adem Bona, ilk NBA deneyimine hazırlanıyor

Adem Bona, 28 Haziran 2024 tarihinde yapılan NBA draft seçimlerinde Philadelphia 76ers tarafından 41. sıradan draft edilmesiyle NBA’de forma giymeye hazırlanıyor.
Sona Git