Tgrt Haber

Epic Games veri tabanı sızdırıldı, GTA 6 haberi beklenirken Rockstar Games'in başka bir PC oyunu yayınlayacağı öğrenildi

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
12 Haziran 2024 19:15 - Güncelleme : 12 Haziran 2024 18:52
Epic Games veri tabanı sızdırıldı, GTA 6 haberi beklenirken Rockstar Games'in başka bir PC oyunu yayınlayacağı öğrenildi

Epic Games veri tabanı sızıntısı oyun dünyasını şaşırttı. Sızıntı, Rockstar Games'in beklenmedik bir PC oyunu üzerinde çalıştığını ortaya koydu ve tüm gözler bu sürpriz projeye çevrildi. RDR (Red Dead Redemption) oyununun PC portu geliyor gibi gözüküyor.

Epic Games'in veri tabanı sızıntısı, oyun dünyasında büyük bir yankı uyandırdı.

Herkesin merakla beklediği GTA 6 ile ilgili haberler beklenirken, sızıntıdan çıkan bilgiler Rockstar Games'in başka bir PC oyunu yayınlayacağını ortaya koydu.

Sızdırılan veriler, Rockstar Games'in yeni bir PC oyunu üzerinde çalıştığını ve bu oyunun Epic Games Store'da yer alacağını gösterdi.

Epic Games veri tabanı sızdırıldı, GTA 6 haberi beklenirken Rockstar Games'in başka bir PC oyunu yayınlayacağı öğrenildi - 1. Resim

RED DEAD REDEMPTION 1 PC'YE ÇIKIYOR MU? NE ZAMAN?

Henüz detaylar belirsizliğini korurken, bu durum oyun severler arasında büyük bir heyecan ile karşılandı.

Rockstar Games'in hangi oyunu piyasaya süreceği konusunda spekülasyonlar hızla yayıldı.

Epic Games yetkilileri, sızıntıdan dolayı üzüntü duyduklarını ve güvenlik önlemlerini artıracaklarını belirtti.

Oyun severler, Rockstar Games'in henüz açıklanmamış ve sızdırılan oyununun Red Dead Redemption oyunlarının PC versiyonu olduğunu düşünüyor.

Resmi bir açıklama yapmasını ve detayları paylaşmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...