Tgrt Haber

Erdoğan, 'Temmuz ayından bu yana 153 polisimizi şehit verdik'

07 Nisan 2016 13:35 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13
Erdoğan, 'Temmuz ayından bu yana 153 polisimizi şehit verdik'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Operasyonların başladığı Temmuz ayından bu yana 153 polisimizi şehit verdik' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Operasyonların başladığı Temmuz ayından bu yana 153 polisimizi şehit verdik. Allah hepsine gani gani rahmet eylesin. Yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Binin üzerinde de yaralanarak gazilik şerefine ulaşan polisimiz bulunuyor' dedi. 

"Polis vicdanı olmayanların karşısındadır"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazı emniyet müdürlükleri binalarının üzerinde gördüğüm çok güzel bir söz var, 'Herkesin polisi kendi vicdanıdır. Polis vicdanı olmayanların karşısındadır.' Gerçekten de ister hırsız ister katil ister terörist olsun, başkasının canına ve malına kasteden kişinin vicdanı olmaz. Sizler,  işte bu vicdansızlarla mücadele ederek, devlet olmanın temel gereği olan toplumun güvenlik ve adalet ihtiyacının karşılanmasına katkıda bulunuyorsunuz." dedi.

"Sizin meseleniz benim meselemdir" diyen Erdoğan, "Size yapılan saldırı bana yapılmış saldırıdır. Sizlerden görevlerinizi arkanızda cumhurbaşkanının, devletin, hükümetin desteği, teşviki, duası olduğunu bilerek yürütmenizi istiyorum." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Terörist, silahıyla milletin üzerinde tahakküm kurmasını engellediği için, hırsızı, dolandırıcısı, kaçakçısı rahatça çalıp çırpmasına izin vermediği için, uyuşturucu satıcısı, gençlerimizin zehirlenmesine mani olduğu için, mafyası, çetecisi, vatandaşlarımızın başına musallat olmasının önüne geçtiği için polisimizi sevmiyor"

"Benim ülkemde tehdit oluşturanlar karşılarında bu devleti bulacaklardır"
Erdoğan, "Benim ülkemde tehdit oluşturan, benim vatandaşlarım için tehdit oluşturan ve bölgemi parçalayan, hendekler, çukurlar, bu tür yerleri açmak suretiyle devletin tüm imkanlarını bu yolda kullanan, devletin belediyeye gönderdiği mali desteği kalkıp da dağa gönderenler, karşılarında bu devleti bulacaklardır, bundan çıkış yoktur." dedi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...