Tgrt Haber

Evkur çalışma saatleri! Kaçta açılıyor, kapanıyor?

02 May 2023 15:54 - Güncelleme : 02 May 2023 16:01
Evkur çalışma saatleri! Kaçta açılıyor, kapanıyor?

Türkiye'nin önde gelen mobilya ve beyaz eşya mağazalarından Evkur bünyesinde birçok vatandaşa iş imkanı sunuyor. Peki Evkur çalışma saatleri nedir! Evkur kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Cevaplar haberimizde

Türkiye​'nin önde gelen mobilya​ ve beyaz eşya​ perakende mağazalarından biri olan Evkur, 1990 yılında kuruldu. Merkezi Bursa​'da olan Evkur, Türkiye genelinde 100'den fazla mağazası ile hizmet vermekte. Ayrıca şirketin online satış platformu da bulunmaktadır.

Mobilya ve beyaz eşyaların yanı sıra elektronik eşya, mutfak gereçleri, halı ve kilim gibi birçok farklı ürün kategorisinde de ürünler suna şirket, müşterilerine kaliteli ürünler sunarken, bir yandan da rekabetçi fiyatlarla çalışmaktadır.

Ayrıca, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışı ile hizmet verir. Son olarak; Evkur çalışma saatleri dahilinde şirketin, tüm müşterilerine satış sonrası destek sağladığını ve sorunları çözmek için çaba gösterdiğini söyleyebiliriz.

EVKUR ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇ İLE KAÇ ARASINDA?

Evkur mağazaları genellikle haftanın her günü açık olmakla birlikte, çalışma saatleri farklılık gösterebilir. Mağazaların çalışma saatleri şehirlere ve lokasyonlara göre değişebilir. Bu nedenle, müşterilerin bir Evkur mağazasını ziyaret etmeden önce çalışma saatlerini kontrol etmeleri önemlidir. Bunların dışında ise mağazaların geneline bakıldığında ise Evkur mesai saatleri ise şu şekildedir:

  • Sabah Açılış: 10.00
  • Akşam Kapanış: 22.00

EVKUR CUMARTESİ KAÇA KADAR AÇIK?

Evkur mağazaları haftanın her günü açık olmakla birlikte, cumartesi günleri de hizmet vermeye devam ederler. Genellikle Evkur mağazaları sabah saat 10:00'da açılır ve akşam saat 22:00'ye kadar hizmet verir. Ancak Evkur cumartesi çalışma saatleri diğer günlerden farklılık gösterebilir.

Evkur mağazalarının Cumartesi çalışma saatleri şehirlere ve lokasyonlara göre değişebilir. Bazı mağazalar cumartesi günleri daha erken kapanabilir veya daha geç açılabilir. Bu nedenle, müşterilerin bir Evkur mağazasını ziyaret etmeden önce çalışma saatlerini kontrol etmeleri önemlidir.

EVKUR PAZAR GÜNÜ AÇIK MI?

Evkur'un pazar günleri açık olup olmadığı konusunda net bir bilgi bulunmaz. Çünkü her il, ilçe ve mağaza farklı bir prensibi benimser. Dolayısıyla Evkur Pazar çalışma saatleri için de herhangi bir net bilgi yoktur.

Ancak benzer şirketlerin uygulamasına bakarak; genellikle perakende mağazaları haftanın yedi günü açıktır, ancak bazı istisnalar söz konusu olabilir. Örneğin, bazı şirketler bayram günleri veya özel tatil günlerinde kapalı olabilirler. Evkur'un pazar günleri açık olup olmadığı konusunda kesin bir bilgi almak için doğrudan Evkur müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz gerekir.

EVKUR BAYRAMDA AÇIK MI?

Bayramlar, çoğu işletmenin tatil günleri olduğu için, Evkur mağazaları da bayram günlerinde kapalı olabilir. Ancak, her bayramda çalışma saatleri ve açık/kapalı durumları farklılık gösterebilir.

Genellikle, Evkur mağazaları resmi tatillerde de hizmet vermeye devam eder ancak bu süre içinde çalışma saatleri değişebilir. Bayram tatillerinde Evkur mağazalarının açık veya kapalı olacağına dair kesin bir bilgi almak için doğrudan Evkur müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek en doğru yol olacaktır.

Müşteri hizmetleri temsilcisi, müşterilere en güncel bilgileri sağlayacak ve sorularına cevap verecektir. Ayrıca, Evkur mağazalarının Google Business sayfalarında veya sosyal medya hesaplarında da Evkur

bayramda çalışma saatleri ve açık/kapalı durumları hakkında bilgi paylaşılabilmektedir.

EVKUR İLETİŞİM BİLGİLERİ

Evkur web sitesinde canlı destek hizmeti sunulur. Bu hizmet aracılığıyla, müşteriler canlı sohbet yoluyla Evkur müşteri hizmetleri temsilcileri ile iletişim kurabilirler. Bunun yanı sıra Evkur iletişim bilgileri ise şu şekildedir:

  • Resmi Site: www.evkur.com.tr
  • Telefon: 0212 473 46 46 (Genel Müdürlük)
  • Faks: 0212 698 54 21
  • Facebook Hesabı: facebook.com/Evkur
  • Twitter Hesabı: twitter.com/EvkurOnline
  • Instagram Hesabı: instagram.com/evkur.com.tr

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...