Tgrt Haber

Exxen tek maç satın alma yerine aylık üyelik sunuyor

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
07 Mart 2024 15:30 - Güncelleme : 07 Mart 2024 15:44
Exxen tek maç satın alma yerine aylık üyelik sunuyor

UEFA Avrupa, Konferans ve Şampiyonlar Ligi maçlarını yayınlanan Exxen platformunda tek maç satın alma var mı, yok mu merak ediliyor. Futbolseverlerin heyecanla takip ettiği UEFA Avrupa maçlarının yayınlandığı Exxen platformunda tek maç satın alma olup olmadığı araştırılanlar arasında yer aldı. İşte Exxen maç üyeliği hakkında bilgiler...

UEFA Avrupa maçlarının yayın hakkına sahip olan Exxen​'de tek maç satın alma var mı araştırılıyor. Avrupa liglerinde oynanacak olan karşılaşmaları takip etmek isteyenler Exxen platformunda tek maç satın alma imkanı olup olmadığını merak ederken Avrupa maçları Exxen'de nasıl izlenir sorusu gündemde yer aldı. Detaylar haberimizdedir...

EXXEN TEK MAÇ SATIN ALMA VAR MI?

Exxen platformunda tek maçlık üyelik bulunmamaktadır. Platformda maçları takip etmek için aylık veya yıllık Exxen üyeliği satın alınmalıdır.

AVRUPA MAÇLARI NEREDE YAYINLANIYOR?

UEFA Şampiyonlar, Avrupa ve Konferans Ligi​ maçları Exxen platformunda yayınlanmaktadır. Maçları takip etmek isteyenler Exxen üyeliği satın alarak maçları izleyebilecek.

Exxen tek maç satın alma yerine aylık üyelik sunuyor - 1. Resim

EXXEN'DE AYNI ANDA İKİ CİHAZDAN İZLEME YAPILIYOR MU?

Exxen platformunda aynı anda tek bir cihaz üzerinden izleme yapılabilir.

EXXEN AYLIK VE YILLIK ÜCRET NE KADAR 2024

Exxen üyelik fiyatların 17 Şubat 2024'te zam geldi.

Reklamlı Exxen 129 TL olurken, reklamsız Exxen 179 TL oldu. Reklamlı Exxen Spor fiyatı 289 TL iken reklamsız Exxen Spor ücreti 339 TL oldu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...