Tgrt Haber

Müge Anlı Ezel Bayraktar hangi dizide oynuyor? Ezel Bayraktar olayı son gelişmeler!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
30 Aralık 2022 09:25 - Güncelleme : 30 Aralık 2022 10:05
Müge Anlı Ezel Bayraktar hangi dizide oynuyor? Ezel Bayraktar olayı son gelişmeler!

Yengesinin kanser tedavisi için kullanacağı 300 bin TL'yi çaldığı iddia edilen Ömer Can Aslanhan, canlı yayına çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hem Müge Anlı'yı hem de izleyenleri şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Paraları çaldığı iddia edilen Ömer'in Ezel dizisinden etkilenerek adını Ezel Bayraktar olarak değiştirdiği ortaya çıktı. Pişman olduğunu ve oyunculuk yapmak istediğini söyleyen Ezel Bayraktar, önce Türkiye'de sonra da Hollywood filmlerine açılmak istediğini dile getirdi. Pişman olduğunu Müge Anlı programında dile getiren Ömer Can Aslanhan kimdir, ne iş yapıyor? Ezel Bayrak ve Ömer aynı kişi mi? Ezel Bayraktar hangi dizilerde oynadı? Ezel Bayraktar Yalnız Kurt! Müge Anlı canlı izle! Müge Anlı Ezel Bayraktar olayı nedir?

Her sabah yayınlanan Müge Anlı​ İle Tatlı Sert programı, yine çok konuşulacak bir programa imza attı. Abisi ve yengesinin parasını çaldığı iddia edilen Ezel Bayraktar açıklamalarıyla sunucu Müge Anlı'yı sinirlendirdi. İsmini Ezel Bayraktar olarak değiştirdiğine değinen Ömer Can Aslanhan, oyunculuğa bir diziyle başladığını ve oyuncu olacağını sürekli belirtti. Ezel Bayraktar gerçekte kim? Ezel Bayraktar hangi dizilerde oynadı?

EZEL BAYRAKTAR KİMDİR?

Müge Anlı programına "Ezel Bayraktar" olayı damga vurdu. Kanser hastası yengesinin tedavisi için biriktirilen 300 bin TL ile kayıplara karıştığı öne sürülen Ömer Can Aslanhan'ın ismini "Ezel Bayraktar" olarak değiştirip canlı yayına öyle katıldığı ortaya çıktı. Müge Anlı programına başvuruda bulunan Tuğba ve Mehmet Aslanhan çifti, dolandırıldıklarını iddia etti. Çift, Ömer Aslanhan'ın yengesinin kanser tedavisi için biriktirilen 300 Bin TL ile kaçtığını iddia etmişti. Dün yayınlanan bölümde ise Ömer'in aylar önce ismini "Ezel" dizisine özenip Ezel Bayraktar olarak değiştirdiği ortaya çıktı. Müge Anlı'da çeşitli yerlerden telefon gelerek inşaat ve turşu gibi yerlerde iş imkanı sağlandı. Ancak Ömer yeni adıyla Ezel olumlu cevap vermedi. Sadece oyunculuk yapmak istediğini açıklayan Ezel "Oyunculuk yaparak borcumu öderim" dedi. 

EZEL BAYRAKTAR SON DAKİKA GELİŞMELERİ

19 Aralık Pazartesi yayınlanan Müge Anlı programında Ömer olan adını Ezel Bayraktar olarak değiştirmesi sosyal medyada çok konuşulmuştu. Kanser tedavisi gören yengesinin parasını alıp dişlerini yaptıran Ezel Bayraktar, paranın sadece 14 bin TL'sini bulup getireceğinin sözünü verdi. Her seferinde pişman olduğunu dile getiren Ezel, parayı bankadan çekmek için uğraşırken Müge Anlı ismini vermek istemediği bir seyircinin tedavi parasını göndermesi büyük sevinç yarattı. Ezel Bayrak son olarak ayakkabıcıda çalışmaya başladı. Ancak Ezel, Kısmetse Olur programına katılmak istediğini açıkladı. 

 
Müge Anlı Ezel Bayraktar hangi dizide oynuyor? Ezel Bayraktar olayı son gelişmeler!

 

EZEL BAYRAKTAR: PARAYI HARCADIM

İsmini Ezel Bayraktar olarak değiştiren Ömer, canlı yayına katılarak çaldığı iddia edilen 300 bin TL'yi harcadığını açıkladı. Ömer Can Aslanhan'ın, 17 Ekim 2022'de mahkeme kararı ile "Ezel" dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı "Ezel Bayraktar" karakterinin ismini aldığı anlaşıldı. Oyuncu olmak istediğinin altını çizen Ezel Bayraktar için canlı yayına bağlanan oyuncu Şebnem Gürsoy "her şeyden önce oyuncu merhametli olur, hassas olur, iyi bir oyuncu olmak için ilk önce iyi bir insan olmak gerekir. " dedi. 

BİR PERİ MASALI FİNAL Mİ YAPIYOR? 

EZEL BAYRAKTAR ABİSİ VE YENGESİYLE CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına geçtiğimiz günlerde katılan Tuğba ve Mehmet Aslanhan çifti, Mehmet Aslanhan'ın kardeşi Ömer'in 300 bin TL'lik birikimlerini çaldığını iddia etti.

MÜGE ANLI'NIN KIZI KİMDİR?

Müge Anlı Ezel Bayraktar hangi dizide oynuyor? Ezel Bayraktar olayı son gelişmeler!

Tuğba Aslanhan, Genç kadın "Kanser olmasaydım bu parayla tüp bebek tedavisine başlayacaktık. Sağlığımı ve hayallerimi çaldı" diyerek kayınbiraderi Ömer hakkında iddialarda bulundu. Oyuncu olduğunu söyleyen Ezel Bayraktar, yeni bir projeye imza attığını ve oradan gelecek olan parayla yengesinin tedavi parasını ödeyeceğini söyledi. Bu duruma sinirlenen Müge Anlı, "Kanser hastası yengenin parasını niye harcadın?" şeklinde tepki gösterdi. 15 Aralık 

EZEL BAYRAKTAR HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Dönem dizilerinde rol aldığını söyleyen Ezel Bayraktar, Yalnız Kurt dizisinde figüran olarak rol aldığını iddia etti. 

Müge Anlı Ezel Bayraktar hangi dizide oynuyor? Ezel Bayraktar olayı son gelişmeler!

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet 4 Ocak 2023 22:15

Her hangi

Sonraki Haber Yükleniyor...