Tgrt Haber

Fenerbahçe Alanyaspor hakemi Mehmet Türkmen karnesi

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT HABER
29 Ağustos 2024 13:47 - Güncelleme : 29 Ağustos 2024 14:02
Fenerbahçe Alanyaspor hakemi Mehmet Türkmen karnesi

Trendyol Süper Lig'in dördüncü haftasında Fenerbahçe ve Alanyaspor karşı karşıya gelecek. TFF tarafından maçın hakeminin Mehmet Türkmen olduğu açıklandı. Yapılan açıklamanın ardından Mehmet Türkmen'in Fenerbahçe karnesi gündeme geldi.

Fenerbahçe​ ile Corendon Alanyaspor​, Trendyol Süper Lig​'in dördüncü haftası kapsamında 30 Ağustos Cuma günü saat 21.00'da karşı karşıya gelecek. 

Ülker Stadyumu​'nda oynanacak olan sarı-lacivertliler ve Alanyaspor karşılaşmasının hakeminin kim olacağı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı.

Fenerbahçe Alanyaspor hakemi Mehmet Türkmen karnesi - 1. Resim

FENERBAHÇE-ALANYASPOR MAÇININ HAKEMİ KİM?

TFF tarafından açıklanan bilgilere göre Fenerbahçe ve Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın hakemi Mehmet Türkmen olacak.

Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakeminin ise Ozan eRgün olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Alanyaspor hakemi Mehmet Türkmen karnesi - 2. Resim

MEHMET TÜRKMEN FENERBAHÇE KARNESİ

Mehmet Türkmen kariyeri boyunca sadece Fenerbahçe U19'un Trabzonspor U19 ile 13 Haziran 2021 tarihinde oynadığı karşılaşmayı yönetti. 

3-0 Trabzon U19 takımının üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada sarı-lacivertlilerin U19 takımı 1 tane sarı kart aldı.

Bordo-mavililerin U19 takımı ise 2 sarı kart gördü.

Mehmet Türkmen 2023-2024 sezonunda 3 Türkiye Kupası, 3 Süper Lig ve 7 tane 1. Lig olmak üzere toplamda 13 karşılaşma yönetti.

Bu karşılaşmalarda toplam 48 sarı, 3 kırmızı kart gösterirken 3 penaltı verdi.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...