Tgrt Haber

Fenerbahçe - Olympiakos maçı Georgios Karaiskakis Stadyumu'nda oynanıyor

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT Haber
11 Nisan 2024 19:54 - Güncelleme : 11 Nisan 2024 20:08
Fenerbahçe - Olympiakos maçı Georgios Karaiskakis Stadyumu'nda oynanıyor

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe ve Olympiakos arasında oynanan maçın hangi stadyumda oynandığı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Birçok taraftar "Fenerbahçe - Olympiakos maçı nerede oynanıyor?" sorusunun cevabını araştırıyor. Detaylar, haberimizde...

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalindeki ilk rakibi Yunanistan temsilcisi Olympiakos oldu. Maçın başlamasının ardından taraftarlar nerede oynandığını araştırmaya başladı. İşte, detaylar...

FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇI NEREDE OYNANIYOR?

Maç Yunanistan'ın Pire şehrinde bulunan Georgios Karaiskakis Stadyumu'nda oynanıyor. Olympiakos Yunanistan Süper Lig'inde iç saha karşılaşmalarını bu stadyumda oynuyor. 

Fenerbahçe - Olympiakos maçı Georgios Karaiskakis Stadyumu'nda oynanıyor - 1. Resim

FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇININ HAKEMİ KİMDİR?

İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Sandro Scharer maç yönetecek. Yardımcı hakemler ise Stephane De Almeida ve Bakim Zogaj olurken dördüncü hakem ise Alessandro Dudic oldu. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...