Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin acı günü

04 Nisan 2014 21:06 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52
Fenerbahçe'nin acı günü

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay hayatını kaybetti.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, hayatını kaybetti. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Uzun yıllardır Fenerbahçemizin pek çok kademesinde görev alan yüksek divan kurulu başkanı sayın Yüksel Günay'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz" ifadeleri kullanıldı. Açıklamada, Günay için başsağlığı mesajına da yer verilerek, " Fenerbahçe değerlerine bağlılığıyla yeni nesillereFenerbahçe sevgisi aşılayan değerli isim, sayınYüksel Günay'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Fenerbahçe camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun" denildi.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.
Kılıç, mesajında, "Türk sporunun güzide kulüplerinden Fenerbahçe'nin farklı kademelerinde çok uzun yıllar başarıyla görev alan Yüksel Günay'ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum Yüksel Günay'a Allah'tan rahmet, ailesine, Fenerbahçe camiasına ve sevenlerine başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım başsağlığı mesajı yayımladı
Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde Aziz Yıldırım imzasıyla yayımlanan mesajda, şu ifadeler kullanıldı: "Hayatını Fenerbahçe'ye hizmete adamış dostum Yüksel Günay'ı kaybetmenin tarifsiz acısını yaşıyorum. Fenerbahçe çatısı altında uzun yıllar boyunca birlikte görev yaptığım değerli büyüğüm Yüksel Günay'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi, dostları ve bu acıyı paylaşan tüm camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanın cennet olsun..."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fatma 17 Temmuz 2022 15:50

Anne yeleğinde 20 numaranın yapılışını gösterirmisiniz

Sonraki Haber Yükleniyor...