Tgrt Haber

"Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'den ayrılıyor" iddialarına Fenerbahçe Medya Sorumlusu Alper Yemeniciler cevap verdi

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
12 Ağustos 2024 17:03 - Güncelleme : 13 Ağustos 2024 11:05

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcularından biri olan Ferdi Kadıoğlu'nun performansı dikkat çekerken taraftarlar da Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'den ayrılıyor mu son dakika araştırırken X platformu üzerinden konuyla ilişkin açıklama geldi.

Fenerbahçe​ Futbol A Takımı Medya Sorumlusu, Ferdi Kadıoğlu​'nun takımdan ayrılacağına dair ortaya atılan iddialara ilişkin paylaşımda bulundu. Taraftarlar ise transfer oldu mu, hangi takıma gitti gibi soruları araştırıyordu.

FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN AYRILIYOR MU, AYRILDI MI?

Süper Lig​ ekiplerinden Fenerbahçe'nin başarılı oyuncularından biri olan Ferdi Kadıoğlu hakkında Fenerbahçe'den ayrılıyor mu iddiaları konuşuluyordu.

Kadıoğlu'nun maç sonunda tribünlere el sallaması veda olarak algılanırken kulüpten açıklama bekleniyordu.

Futbol A Takımı Medya Sorumlusu Alper Yemeniciler ise X hesabından "Oyuncumuz Ferdi Kadıoğlu ile ilgili “veda etti” şeklindeki yorumlar doğru değildir. Taraftarlarımızın sevgisine onları selamlayarak karşılık vermiştir. Normal bir maç sonu el sallamasından ibaret durum." açıklamasını yaparak iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...