Tgrt Haber

File market çalışma saatleri! Kaçta açılıyor, kapanıyor?

03 May 2023 17:15 - Güncelleme : 03 May 2023 17:21
File market çalışma saatleri! Kaçta açılıyor, kapanıyor?

File Market çalışma saatleri birçok tüketici tarafından merak ediliyor. Ürün çeşitliliği ve yaygın mağaza ağı nedeniyle büyük müşteri   çeken mağaza geniş ürün yelpazesiyle hizmet veriyor. Peki File Market Çalışma Saatleri nedir! File Market kaçta açılıyor, kapanıyor?

File Marketgıda​ sektöründe oldukça tanınmış bir markadır. Şirket, uzun yıllardır Türkiye​'de faaliyet gösterir ve müşterilerine kaliteli gıda​ ürünleri sunar. Ayrıca ürün skalası da hayli zengindir ve müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun ürünler sunar. Taze meyve ve sebzeler, et ve balık ürünleri, süt ürünleri, atıştırmalıklar ve diğer birçok gıda​ ürünü File Marketraflarında yer alır.

Firma, müşteri memnuniyetini her zaman öncelikli olarak görür ve bu doğrultuda hareket eder. Bu nedenle müşterilerine en kaliteli ürünleri sunmak için sürekli olarak çalışır. Ayrıca hijyen ve sağlık standartlarına da büyük önem verir. File Market​'in özellikle taze ürün konusunda dikkat çektiği bilinir. Müşterileri, marketlerdeki taze ürünlerin kalitesinden ve tazelikten oldukça memnun kalır.

Bunun yanı sıra File market​ çalışma saatleri dışında da firma, müşterilerine online alışveriş imkanı sunar ve bu şekilde müşterilerine daha geniş bir hizmet ağı sağlamış olur. File Market​, müşterilerinin beklentilerini karşılamak için sürekli olarak kendini yeniler ve geliştirir. Bu nedenle, Türkiye​'de gıda​ sektöründe önde gelen markalardan biri olarak kabul edilir.

FİLE MARKET​ ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇ İLE KAÇ ARASINDA?

File Market​ mağazaları haftanın her günü müşterilere hizmet vermeye devam eder ve herhangi bir kesinti durumu söz konusu değildir. Çalışma saatleri ise mağaza yerine ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Çünkü mağaza konumu, eleman sayısı ve benzeri faktörler File market​ mesai saatleri noktasında etkili olabilirler. Öte yandan genel düzlemde belirlenen ortak çalışma saatleri ise şu şekildedir:

  • Sabah Açılış: 08.00
  • Akşam Kapanış: 22.00

FİLE MARKET​ CUMARTESİ KAÇA KADAR AÇIK?

File Market​'in çoğu şubesi hafta içi sabah saat 08:00'de açılır ve akşam saat 22:00'ye kadar hizmet verir. Bazı mağazalar ise daha erken açılabilir veya daha geç kapanabilir. Fakat temele bakıldığında ufak mesai değişimleri dışında File Market​ şubelerinin neredeyse tümü cumartesi günleri de açıktır.  

Bu nedenle, File market​ cumartesi çalışma saatleri de genellikle hafta içi çalışma saatlerinden farklı olur. Hafta sonları mağazalar genellikle sabah saat 09:00'da açılır ve akşam saat 21:00'e kadar hizmet vermeye devam eder.

FİLE MARKET​ PAZAR GÜNÜ AÇIK MI?

Pazar günleri genellikle insanların aileleriyle geçirmek için kullandıkları bir gün olduğundan, market​ zincirlerinin çoğu pazar günleri kapalıdır. Ancak bu durum tüm market​ zincirleri için geçerli değildir ve bazıları pazar günleri açıktır. Pazar günü açık olan market​ zincirlerinden bir tanesi de File market​ şubeleridir.

File Market​ pazar çalışma saatleri ise yukarıda da ayrıca belirttiğimiz gibi hafta içi mesai saatlerine kıyasla bir nebze farklı olabilir. Fakat temele bakıldığında; File market​ şubeleri hafta sonlarında sabah saat 09.00 ile akşam saat 21.00 arasında hizmet vermeye devam ederler. Öte yandan bazı şubelerde bu küçük değişim bile yaşanmaz ve 08.00 ile 22.00 arasında hizmet verilmeye devam edilir.

FİLE MARKET​ BAYRAMDA AÇIK MI?

Bazı özel durumlarda, mesela bayramlar ya da tatillerde, File Market​ mağazalarının çalışma saatleri değişebilir. Bu durumlarda, File market​ bayramda çalışma saatleri hakkında bilgilendirme afişleri mağaza girişinde asılır. Müşterilerin, File Market​'in çalışma saatleri hakkında daha net bilgi almak için, şirketin internet sitesini veya müşteri hizmetleri kanallarını kullanmaları önerilir.

FİLE MARKET​ İLETİŞİM BİLGİLERİ

File market​ iletişim bilgileri ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki maddeler üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz:

  • Resmi Site: www.file.com.tr
  • Telefon: 0 (216) 217 35 35
  • Facebook Hesabı: facebook.com/File.com.tr
  • Instagram Hesabı: instagram.com/filemarketleri

Sonraki Haber Yükleniyor...