Tgrt Haber

FM 25'in çıkış tarihi ertelendi! Oyun 2025 Mart ayında çıkacak

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT HABER
11 Ekim 2024 09:00 - Güncelleme : 11 Ekim 2024 09:26
FM 25'in çıkış tarihi ertelendi! Oyun 2025 Mart ayında çıkacak

Oyun tutkunları ve futbol severler tarafından büyük bir heyecanla beklenen FM 25'in çıkış tarihinin ertelendiği açıklandı. Tarihin ertelenmesinin ardından FM 25 ne zaman çıkacak sorusu gündeme geldi.

Sports Interactive tarafından geliştirilen Football Manager serisinin yeni oyunu FM 25'in, 2024 Kasım ayında çıkacağı açıklanmıştı.

Oyunun yayıncısı tarafından yapılan son açıklamaya göre FM 25'in çıkış tarihi ertelendi.

Oyun severler tarafından FM 25'in ne zaman çıkacağı merak ediliyor.


FM 25'in çıkış tarihi ertelendi! Oyun 2025 Mart ayında çıkacak - 1. Resim

FM 25 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Sports Interactive tarafından yapılan açıklamaya göre FM 25, Mart 2025 tarihinde çıkış yapacak.

Firma tarafından erteleme kararının oyunun yeterli seviyede olmaması nedeniyle verildiği belirtildi.

Platform özelinde çıkış tarihlerinin ise ilerleyen günlerde açıklanacak.

Konuyla ilgili yayıncı tarafından yapılan açıklamanın tamamı ise şöyle:

"Değerlendirmelerin ardından, Sports Interactive zor olsa da Football Manager 25’in yayınlanmasını biraz daha erteleme kararı aldı.

SEGA, lisans verenlerimiz ve ortaklarımızla yaptığımız görüşmelerin ardından, en iyi çözümün oyunun yayınlanmasını Mart 2025’e ertelemek olduğuna karar verdik. Platform özelinde çıkış tarihleri onaylandıktan sonra açıklanacaktır.
Son Eylül Ayı Geliştirme Güncellemesi raporumuzda, Football Manager’ın yeni döneminin ilk bölümünde olabilecek en iyi deneyimi sunmak için kendimize daha fazla zaman tanımak adına FM25’in çıkış tarihini ertelememiz gerektiğini belirtmiştik.

Bu ek süre, oyun kalitesi ve deneyiminin beklentilerinizi ve bizim yüksek standartlarımızı karşılaması için yeterli olmadı.

Önceki blogda, stüdyo için zor bir geliştirme süreci olduğunu söylemiştik. Ekipteki herkes inanılmaz bir hızda çalışmasına ve ellerinden gelenin en iyisini yapmasına rağmen birçok şey beklediğimizden daha yavaş ilerledi.


FM 25'in çıkış tarihi ertelendi! Oyun 2025 Mart ayında çıkacak - 2. Resim

Süre zaten kısıtlıydı ve son zamanlardaki yorumlarınızın birçoğunda haklı olarak belirttiğiniz gibi, çok aceleci davranıyorduk ve olağan standartlarımızdan ödün verme tehlikesiyle karşı karşıyaydık. Bu durum, stüdyoda çalışan ve olabilecek en iyi oyunu sunmaya tutkuyla kendini adayan herkes üzerinde büyük bir baskı oluşturdu.

FM25, seride bir nesildir yapılan en büyük teknik ve görsel gelişimi temsil ediyor. Football Manager oyununun tarihindeki bu önemli dönüm noktasını Kasım ayında yayınlamak için aceleci davranarak kalitesini tehlikeye atamayız.

Bu, oyunun yayınlanmasına yedi hafta kala elbette hiçbirimizin beklediği bir durum değildi ancak stüdyo değerlerimizin ruhu gereği her zaman büyük resme bakarız ve buradaki büyük resim de hepimizin gurur duyabileceği bir oyun çıkarmak için bu ek süreye ihtiyacımız olduğudur.

Oyunun ön siparişini vermiş olan çok sayıda kişiye, güveniniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz. Gecikme nedeniyle paranızın iadesini talep etmek isterseniz lütfen satıcınızla iletişime geçin.


FM 25'in çıkış tarihi ertelendi! Oyun 2025 Mart ayında çıkacak - 3. Resim

PC/Mac'te Gelişmiş Erişim’den bahsettiğimiz 30 Eylül tarihli duyurumuzda eksik olduğunu belirttiğiniz bir nokta vardı. Gelişmiş Erişim özelliği yeni yayınlanma tarihinden önce kullanıma sunulacaktır ve bu sürenin ne kadar olacağından emin olduğumuzda sizi ilk fırsatta bilgilendireceğiz. Yeni oyun tanıtımını da Ocak 2025’in sonuna almayı planlıyoruz.

Bunun sizi çok hayal kırıklığına uğratacağının kesinlikle farkındayız. Biz de aynı hayal kırıklığını yaşıyoruz ve çok üzgünüz.

Okuduğunuz ve sabır gösterdiğiniz için teşekkürler. Football Manager’da yeni bir dönem başlatmak için çalışmaya devam ederken bunun bizim için ne kadar önemli olduğunu tahmin bile edemezsiniz."

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...