Tgrt Haber

FOX TV dizisi Taçsız Prenses'te değişiklik ayrılık getirdi! 2 oyuncu birden anlaşmayı bozdu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
05 May 2023 11:08 - Güncelleme : 05 May 2023 15:33
FOX TV dizisi Taçsız Prenses'te değişiklik ayrılık getirdi! 2 oyuncu birden anlaşmayı bozdu!

10. bölümü ile sezon finali yaptığı duyurulan ve yazın yeni bölümleriyle tekrar ekrana döneceği belirtilen dizi Taçsız Prenses'in başrol oyuncuları diziden ayrıldı.

Sezon finali yaptığı açıklanan diziyle ilgili yeni gelişme izleyenleri şok etti. 10. bölümde sezon finali yapan dizinin hikayesi değişti. Bu karar dizide köklü değişikliğin yaşanmasına neden oldu. İki başrol oyuncusu değişiklik sonrası ayrılık kararı aldı. 

TAÇSIZ PRENSES​'TE AYRILIK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin hikâyesi değişti. MF Yapım imzalı dizinin başrol oyuncuları İsmail Hacıoğlu ile Sümeyye Aydoğan​ bu sebepten dolayı ekipten ayrıldı. Yazın başlaması planlanan dizinin yeni hikâyesinin daha çok çocuk ve köpek (Teo) aksı üzerine kurulu olacağı öğrenildi.

FOX TV dizisi Taçsız Prenses'te değişiklik ayrılık getirdi! 2 oyuncu birden anlaşmayı bozdu!

TAÇSIZ PRENSES'İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Masal, Fuat’ı babası olarak kabul etmemekte kararlıdır. Ama Fuat hayatında ilk kez kızına sahip çıkmak için kolları sıvar. Diğer taraftan Evgin her ne kadar göz açtırmamaya çalışsa da İştar, Yağmur’un gözünü boyamak için elinden geleni yapar. Şirin’in sağlık durumundaki beklenmedik bir gelişme Masal’ın kimle kalacağı sorusunu herkesin gündemine ansızın oturtur. Sonunda Fuat, Masal ve Evgin’in için karar anı gelip çatarken dünyası başına yıkılan İştar olacaktır.

FOX TV dizisi Taçsız Prenses'te değişiklik ayrılık getirdi! 2 oyuncu birden anlaşmayı bozdu!

TAÇSIZ PRENSES OYUNCULARI!

  • İsmail Hacıoğlu,
  • Sümeyye Aydoğan,
  • Tolga Tekin,
  • Elif Kurtaran,
  • Seda Akman,
  • Mustafa Kırantepe,
  • Feride Çetin,
  • Merve Bulut,
  • Merve Şen

İSMAİL HACIOĞLU KİMDİR?

30 Kasım 1985 doğumlu İsmail Hacıoğlu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi aldı. Dokuz Ay Son Gün adında bir oyunda rol aldıktan sonra ise Koçum Benim dizisiyle televizyon sektörüne adım attı.  Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödülü ve Sadri Alışık Ödülleri'nin sahibi olan oyuncu son olarak Taçsız Prenses dizisiyle izleyici karşısına çıktı. 

SÜMEYYE AYDOĞAN KİMDİR?

2 Nisan 1999 doğumlu Sümeyye Aydoğan, Sadakatsiz dizisinde Ceren karakterini ve aynı yıl içinde Geçen Yaz filminde Oya karakterini canlandırdı. Asıl çıkışını Duy Beni dizisiyle yapan oyuncu, son olarak İsmail Hacıoğlu ile birlikte partner oldu. 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...