Tgrt Haber

FOX TV kararını verdi... Dizi 2 bölüm sonra final yapacak!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
01 May 2023 09:44 - Güncelleme : 01 May 2023 10:27
FOX TV kararını verdi... Dizi 2 bölüm sonra final yapacak!

Başrolünde Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz'ın yer aldığı Ego dizisi için kanal kararını verdi. Sette yaşanan tartışmalar son günlerde magazin gündeminde yer alırken, final kararı izleyenlerle paylaşıldı.

Son günlerde yaşanan kavgalarla gündemden düşmeyen Ego dizisi hakkında yeni karar izleyicileri üzdü. Kanal dizi için kararını verdi. 

EGO DİZİSİ FİNAL YAPACAK!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; her Pazar saat 20:00'de yayınlanan EGO dizisi hakkında kanal kararını verdi. Ego dizisi 13. bölümüyle yayın hayatını noktalayacak. 

EGO DİZİSİNDE İKİ OYUNCU GERİLDİ 

Daha önce TGRT Haber​'de belirttiğimiz gibi, başrolünde Alperen Duymaz​ ve Melisa Aslı Pamuk​'un yer aldığı Ego dizisinin setinde yeni bir kriz yaşandı. Duymaz'ın önceki gün yapılacak olan çekime gitmediği ve set çalışanlarını saatlerce beklettiği iddia edildi. Set bu sebeple ara verdi ve oyuncuların sinirleri gerildi. Daha öncede sette rol arkadaşı Melisa Aslı Pamuk​'la tartışan Alperen Duymaz​'ın dizinin ilk yönetmeni Doğa Can Anafarta'yla anlaşamadığı, bu yüzden Anafarta'nın işi bıraktığı yerine Şenol Sönmez'in geldiği biliniyor. Ego dizisinde yaşanan yeni kriz sonrası Alperen Duymaz​'dan açıklama geldi. Duymaz, "Kendimi ifade etmem gerektiğini hissettim. Yine…. Zaten setteydim, ilk sahnemi çektikten sonra 2.sahnemi çekmek üzere sete gittim ama karakterin sürekli değişen motivasyonunun yarattığı stresi hissettiğim için provaya devam edemeyeceğimi fark ettim, herkesten özür dileyerek karavana gidiyor olduğumu söyledim. Sonra setin paydos verdiğini öğrendim. Bu yanlış haberin doğrusunu bildirerek gündemi meşgul ettiğim için mahcup ve üzgünüm" ifadelerini kullandı.

FOX TV kararını verdi... Dizi 2 bölüm sonra final yapacak!

EGO DİZİSİ OYUNCULARI!

  • Melisa Aslı Pamuk​ Sibel Korarslan.
  • Alperen Duymaz​ Erhan Yıldırım.
  • Rüya Demirbulut Elif Demir.
  • Ahmet Kayakesen Tuncay Korarslan.
  • Erdal Küçükkömürcü Tahir Korarslan.
  • Derya Beşerler Begüm Korarslan.
  • Emirhan Dönmez Arda Demir.

EGO SON BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...