Tgrt Haber

FOX TV seyircilerini üzen iddia! Nehir Erdoğan Yasak Elma'ya veda mı etti?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
24 Nisan 2023 16:20 - Güncelleme : 24 Nisan 2023 17:37
FOX TV seyircilerini üzen iddia! Nehir Erdoğan Yasak Elma'ya veda mı etti?

6 sezondur devam eden Yasak elma dizisi bu akşam 173. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Başrolünde Eda Ece ve Şevval Sam gibi oyuncuların yer aldığı dizide Julia karakterini oynayan Nehir Erdoğan'ın diziden ayrılacağı öne sürüldü.

Bu sezon final yapacak Yasak Elma​'nın finaline sayılı günler kaldı. Dizinin finali merak edilirken, Julia karakterinin akıbeti merak konusu oldu. Yasak Elma​ Julia karakterini Nehir Erdoğan'ın oynuyor. Peki, Nehir Erdoğan, Yasak Elma​'dan ayrılacak mı? 

YASAK ELMA​ JULİA ÖLDÜ MÜ? NEHİR ERDOĞAN YASAK ELMA​'DAN AYRILACAK MI? 

Nehir Erdoğan'ın hayat verdiği Julia dizinin son bölümünde tutuklanmıştı. Nehir Erdoğan'ın diziden ayrılacağı iddia edilse de  Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yasak Elma​ dizisinde büyük finale haftalar kaldı. Bir değişiklik olmazsa 29 Mayıs’ta son kez ekrana gelecek olan dizinin son bölümünde Nehir Erdoğan’ın hayat verdiği Julia Moren cinayet suçuyla tutuklanmıştı. Ancak kulislerden sızan bilgiye göre Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün yazdığı diziden Nehir Erdoğan ayrılmadı. Yıldız​ her ne kadar bir daha Julia’nın yüzünü görmeyeceğini zannetse de Julia’nın intikam için yeni entrikalar çevireceği konuşuluyor. Dizinin 173. bölümünde ayrıca seyirciyi sarsacak bir kaza sahnesi olduğu da öğrenildi.

FOX TV seyircilerini üzen iddia! Nehir Erdoğan Yasak Elma'ya veda mı etti?

YASAK ELMA​ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız​, Julia ve Doğan’ın ilişkisini bitirmeye kararlıdır ve Doğan’a şartlarını söyler. Doğan​ ne kadar uğraşsa da Yıldız’ı vazgeçiremeyeceğini anlayarak bir karar verir. Handan geri dönmüş ve Selim’i bitirmek için harekete geçmiştir. Ancak Selim’in kimsenin bilmediği bir müttefiki olacaktır.

YASAK ELMA​ OYUNCULARI!

  • Eda Ece,
  • Şevval Sam,
  • Sevda Erginci,
  • Biran Damla Yılmaz,
  • Murat Aygen,
  • Melisa Doğu,

 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...