Tgrt Haber

Fransa'dan gelen Masterchef Beyza Aydın, ana kadroya 16. olarak dahil oldu

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
08 Ağustos 2024 09:33 - Güncelleme : 08 Ağustos 2024 09:43
Fransa'dan gelen Masterchef Beyza Aydın, ana kadroya 16. olarak dahil oldu

Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yarışmasında mücadeleler devam ederken 23 yaşındaki genç yetenek Beyza Aydın'da gündeme geldi. İlk turda üç şeften de geçer not alan Masterchef Beyza Aydın kimdir, kaç yaşında merak edilmişti.

Mehmet Yalçınkaya​, Danilo Zanna​ ve Somer Sivrioğlu​'nun jüriliğini yaptığı yarışmada yarışmacılar tabaklarını şeflere sunmaya devam ederken ana kadro tamamlandı.

Türkiye'nin birçok yerinden dahil olan yarışmacıların katıldığı Masterchef​'te heyecan devam ederken Beyza Aydın'da gündeme geldi.

MASTERCHEF BEYZA AYDIN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Aslen Konyalı olan yarışmacı Fransa'da doğup büyüdü. 23 yaşında olan Aydın, lise eğitimini aşçılık bölümünde tamamlamak istedi fakat kayıt yaptıramayarak sigorta bölümünden mezun oldu.

Babası da eski aşçı olan yarışmacı Fransa'da pastacılık ile uğraşıyor.

EVLİ Mİ, ÇOCUĞU VAR MI?

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef programına dahil olan Beyza Aydın, evli değilken çocuğu da bulunmuyor.

Fransa'dan gelen Masterchef Beyza Aydın, ana kadroya 16. olarak dahil oldu - 1. Resim

MASTERCHEF BEYZA ELENDİ Mİ, ANA KADRODA MI?

Heyecanla takip edilen Masterchef yarışmasına katılan Beyza Aydın 23 yaşında olurken hayallerini gerçekleştirmek için yarışmaya katılırken heyecanını da gizleyemedi.

İlk turda avokado püresi ile tatlı-acı soslu çıtır karides tabağı ile 3 şeften de evet oyu alarak bir üst tura çıkmıştı.

2. turda 3'lü düelloya çıkan yarışmacı son turda kendi grubundan birinci olarak çıkarak ana kadroya dahil olan 16. yarışmacı oldu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...