Tgrt Haber

Fulden Uras kimdir, kaç yaşında? Fulden Uras neden hastaneye kaldırıldı, hastalığı nedir?

08 Şubat 2022 11:41
Fulden Uras kimdir, kaç yaşında? Fulden Uras neden hastaneye kaldırıldı, hastalığı nedir?

Şarkıcı Fulden Uras, bir süredir meme kanseri ile mücadele etmekteydi ve hastalığı tekrar nüksedince hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Bunun üzerine şarkıcı Fulden Aras'ın hayatı, yaşı, hastalığı ve sağlık durumu araştırılmaya başladı. İşte, detaylar...

Hastaneye kaldırıldığı haberleri ile gündeme gelen ve sosyal medya paylaşımları ile sevenlerine üzücü haberi veren Fulden Uras'ın hastalığı tekrar nüksetti. Ünlü şarkıcının paylaşımlarına çok sayıda yorum gelirken; "Fulden Uras kimdir, kaç yaşında, nereli, hastalığı nedir, neden hastaneye yattı?" sorularının cevabı haberimizde... 

Fulden Uras kimdir, kaç yaşında? Fulden Uras neden hastaneye kaldırıldı, hastalığı nedir?

FULDEN URAS KİMDİR, KAÇ YAŞINDA NERELİ?

1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Fulden Uras, bir dönem Erkekçe Dergisi'ne verdiği pozlarla adından sıkça söz ettirmiştir. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Fulden Uras 1986 yılında Ah Bu Kadınlar'ın başrolünde ilk kez kamera karşısına geçmiştir. Sezer İnanoğlu ve Vatan Şaşmaz ile adı geçen Fulden Uras, 1991'de “assolist” olarak sahneye çıktı ve ilk albümü 1995 yılında "Belliydi Zaten"i çıkardı.

Bağırsak ve meme kanserine yakalandı ve uzun süre tedavi gördü,  6 sinema filminde rol aldı.

FULDEN URAS'IN ALBÜMLERİ

  • Belliydi Zaten (1995)
  • Bensiz Olsun (2000)
  • Cici (2004)
  • Nelere Dayandı Bu Yürek (2006)
  • On (2009)

FULDEN URAS NEDEN HASTANEYE KALDIRILDI?

Bağırsak kanseri ile sona eren mücadelesinin ardından, uzun süredir meme kanseri ile mücadele eden şarkıcı Fulden Uras'ın hastalığı tekrar nüksetti ve ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Fulden Uras, geçirdiği operasyonun ardından sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı:

"Dostlar, arayan, soran, mesaj atan herkese çok çok teşekkür ediyorum. Başarılı geçti ameliyatım. Birkaç gün dinleneceğim. Allah'a emanet olun."

FULDEN URAS HASTALIĞI NEDİR?

Uzun süredir meme kanseri nedeniyle tedavi gören Fulden Uras, 2020 yılında sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabında paylaşımda bulunmasının ardından gündeme geldi.

Fulden Uras, yaptığı açıklamada, "Herkese merhaba, ben yarım saat sonra ameliyata gireceğim. Yine eski problem maalesef nüksetti ama bu sefer çok acılı geldi. Normalde yarın ameliyat olmayı bekliyordum.Sokağa çıkma yasağı bitsin diye... Biz gerekli izinlerimizi aldık. Hocamız da hastaneyi ayarladı. Şuan tüm testlerim yapıldı. ameliyata gireceğim, Allah'ın izni ile sağlıkla çıkacağım. Çok mesaj atmışsınız. Hiçbirine dönemiyorum. Gerçekten çok çok ağrım var. Görüşmek üzere inşallah ameliyattan sonra. Bugün biraz zor geçebilir... Kardeşlerim bilgi verecektir size... Beni düşündüğünüz için, dualarınızda olduğum için çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Benim de bayram kıyafetim bu bayram böyle oldu... " sözlerine yer vererek duygusal bir paylaşım yapmıştı. 

Fulden Uras kimdir, kaç yaşında? Fulden Uras neden hastaneye kaldırıldı, hastalığı nedir?

FULDEN URAS'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

İlk olarka bağırsak kanserine yakalanan ve uzun süre meme kanseriyle mücadele eden ünlü şarkıcı Fulden Uras’ın hastalığı yeniden nüksedince hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Kolunda serumla bir video paylaşan ünlü sanatçı Uras, açıklamasında sağlık durumunda son gelişmeleri şu sözlerle aktardı:

''Bitmeyen çilem... 3 gündür beni yine perişan eden ağrılar ve sonuç yine ameliyat. Artık kaç ameliyat oldu saymıyorum. Sayısını unuttum. Sağ meme seninle başım dertte. Dualarınızı eksik etmeyin dostlar. Allah herkese şifa versin, ötesi yok.''

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...