Tgrt Haber

Fulya Öztürk evli mi? Fulya Öztürk kimdir, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
03 Mart 2023 08:35 - Güncelleme : 03 Mart 2023 09:50
Fulya Öztürk evli mi? Fulya Öztürk kimdir, nereli?

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından 11 ilde yıkımlar meydana geldi. Fulya Öztürk, deprem bölgelerine giderek buralarda yayın yaptı. Sözleri sosyal medyada çok konuşulan Fulya Öztürk araştırılmaya başlandı. Zorlu şartlar altında deprem bölgelerinde yayın yapan Fulya Öztürk kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Zorlu şartlar altında ilk günden bu yana deprem​ bölgelerinde yaşananları aktaran Fulya Öztürk'ün sözleri de sosyal medyayı salladı. Fulya Öztürk depremin ardından en çok öne çıkan isimlerden oldu. Fulya Öztürk evli mi? Fulya Öztürk kimdir, nereli? 

FULYA ÖZTÜRK KİMDİR, NERELİ?

5 Ocak 1989 Adana doğumlu Fulya Öztürk, Türk gazeteci​, haber muhabiri ve sunucudur. Öztürk, 2013-2021 yıllarında haber muhabiri olarak afet bölgelerinde, Afrika'nın yoksul ülkelerinde, Çorlu tren kazasında, Dağlık Karabağ Savaşı'nda yaptığı yayınlarla büyük ses getirdi. Gündüz kuşağı yayınlarla da adını duyuran Fulya Öztürk, 2013 senesinde saha muhabirliğine başladı. Fulya Öztürk, evli değildir. 

Fulya Öztürk evli mi? Fulya Öztürk kimdir, nereli?

FULYA ÖZTÜRK ÖDÜLLERİ

Fulya Öztürk, kayıp insanların bulunması, faili bilinmeyen cinayetlerin aydınlatılması, aile içi sorunlarla ilgili yayın yapan bu program ile "En İyi Gündüz Kuşağı" ve "En İyi Realite Programı" dallarında televizyon ödüllerine layık görüldü. 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
CEM DURMAZ18 Temmuz 2023 11:48

çizgsini bozmayan iyi bir gazetecidir helal olsun.Yolu açık olsun

Erol Çağlakpınar 30 Haziran 2023 08:52

Gerçek bir gazeteci çok beğeniyorum yolu açık olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...