Tgrt Haber

Galatasaray'ın yeni transferi Elias Jelert, Süper Kupa maçında olmayacak

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT Haber
03 Ağustos 2024 19:43 - Güncelleme : 03 Ağustos 2024 19:45
Galatasaray'ın yeni transferi Elias Jelert, Süper Kupa maçında olmayacak

3 Ağustos Cumartesi günü Galatasaray-Beşiktaş arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının ilk 11'leri açıklandı. Sarı-kırmızılı ekibin kadrosunda Elias Jelert'in yer almadığı görüldü. Teknik direktör Okan Buruk yeni transferin neden kadroda olmadığını açıkladı.

2023-2024 sezonunun Süper Lig şampiyonu Galatasaray​ ve Ziraat Türkiye Kupası kazananı Beşiktaş​ arasında oynanacak olan Süper Kupa​ karşılaşmasının kadroları netleşti.

Danimarkalı oyuncu Elias Jelert​'in Galatasaray kadrosunda yer almadığı görüldü.

Galatasaray'ın yeni transferi Elias Jelert, Süper Kupa maçında olmayacak - 1. Resim

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ SÜPER KUPA MAÇINDA ELİAS JELERT NEDEN YOK?

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk​'un açıkladığı bilgilere göre Elias Jelert ağrısı olduğu için kadroda yer almadı.

Danimarkalı futbolcuyu riske atmak istemediğini belirten Buruk "Elias Jelert'in ufak bir ağrısı oldu, risk almak istemedik. Lig başlayacak, Şampiyonlar Ligi elemesi var. İdmana çıkartabilirdik ama risk almak istemedik. Bir iki gün daha dinlenecek ve çalışmalara başlayacak" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...