Tgrt Haber

Gecenin Ucunda Yasemin kimdir? Aleyna Özgeçen kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
06 Aralık 2022 16:17 - Güncelleme : 06 Aralık 2022 16:50
Gecenin Ucunda Yasemin kimdir? Aleyna Özgeçen kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun başrolünde yer aldığı Gecenin Ucunda dizisi her hafta heyecanlı olaylarıyla izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Gecenin Ucunda dizisinde iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide'nin aşkı bulmasıyla hayatının tamamen değişmesini konu alıyor. Dizide genç oyuncu Yasemin de başarılı oyunculuk performansıyla büyük beğeni topluyor? Peki, Gecenin Ucunda Yasemin kimdir?

Her hafta salı günleri saat 20.00'da izleyicisiyle buluşan Gecenin Ucunda​ dizisi, dram türündedir. İstanbul​ ve Ankara​'da devam eden çekimlerde kullanılan konutlar büyük ilgi görüyor. Oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeyi başaran dizi, sosyal medyada gündem olmayı başardı. Peki, Gecenin Ucunda​ Yasemin kimdir? Aleyna Özgeçen kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı? 

GECENİN UCUNDA​ YASEMİN KİMDİR?

Gecenin Ucunda​ dizisindeki Yasemin karakteri, üniversite okumak yerine Işık Holding – Kanbey Holding savaşında dengeleri değiştirecek bilgiler öğrenmeye çalışan bir genç kızdır. Yasemin Kanbay, evde babasının sırlarını Kazım'a yetiştirir ve boş zamanlarında ise kafası karışık olan sevgilisi Can'la tehlikeli oyunlar oynamaktadır. Gecenin Ucunda​ Yasemin karakterine genç oyuncu Aleyna Özgeçen hayat veriyor. 

ALEYNA ÖZGEÇEN KİMDİR?

Genç oyuncu Aleyna Özgeçen 2003 doğumlu lise öğrencisidir. Oyunculuk kariyerine 2016 yılında Yüz Yıllık Mühür dizisiyle başlayan Aleyna Özgeçen, Müslüm filminde ise Cedye karakterine hayat vermiştir.

Gecenin Ucunda Yasemin kimdir? Aleyna Özgeçen kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?

ALEYNA ÖZGEÇEN DİZİLERİ

Gecenin Ucunda​ / Yasemin Kanbay / 2022

Zemheri / Elvan / 2020 – 2021

Gülperi / Bedriye Taşkın / 2018

GECENİN UCUNDA​ OYUNCULARI

Neslihan Atagül,

Kadir Doğulu,

Zuhal Olcay,

Tuba Ünsal,

Sarp Levendoğlu,

Bestemsu Özdemir

 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...