Tgrt Haber

Kanal D'yi açanlar merak etti.. Gelinim mutfakta Hatice neden yok? Elendi mi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
24 Nisan 2023 11:25 - Güncelleme : 24 Nisan 2023 12:32
Kanal D'yi açanlar merak etti.. Gelinim mutfakta Hatice neden yok? Elendi mi?

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında geçtiğimiz hafta beklenmedik gelişme yaşandı. Yaşanan kaza yürekleri ağza getirdi. Bugün yayınlanan Gelinim Mutfakta 'da ise Hatice Karabulut'un sağlık durumu merak ediliyor.

Hafta içi her gün yayınlanan ve Nursel Ergin​'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta​ yarışmasında cuma günü eleme​ heyecanı yaşandı. Beklenmedik ayrılık izleyenleri şaşırttı. 

GELİNİM MUTFAKTA​ HATİCE ELENDİ Mİ, NEDEN YOK?

Gelinim Mutfakta​ sunucuusu Nursel Ergin​'in aktardığına göre; Cuma günü yayınlanan Gelinim Mutfakta​ yarışmasında talihsiz bir olay yaşandı. Yarışmacılardan Hatice talihsiz bir kaza geçirdi. Yemeğini yetiştirmek için acele eden Hatice bir an dengesini kaybetti. Hastaneye kaldırılan Hatice'nin dizinde kırık olabileceği düşünülüyor. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Hatice, yarışmadan ayrılmak istediğini dile getirdi. Gelinim Mutfakta​'da Hatice bu sebeple yarışmada yer almadı. 

Kanal D'yi açanlar merak etti.. Gelinim mutfakta Hatice neden yok? Elendi mi?

GELİNİM MUTFAKTA​ HATİCE KARABULUT KİMDİR?

CNN TÜRK'te yer alan habere göre; Gelinim Mutfaktayarışma​ programıyla beğeni kazanan Hatice Karabulut, ev hanımıdır. Hatice Karabulut, 1993 yılında dünyaya geldi. 2012 yılında hayatını Hüseyin Karabulut ile birleştiren ve 4 yaşında bir kızı olan genç yarışmacı, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde yaşıyor. 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...