Tgrt Haber

Gelinim Mutfakta 2 Ocak puan durumu! Gelinim Mutfakta kim elendi, kim çeyrek altın kazandı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
02 Ocak 2023 13:55 - Güncelleme : 02 Ocak 2023 15:59
Gelinim Mutfakta 2 Ocak puan durumu! Gelinim Mutfakta kim elendi, kim çeyrek altın kazandı?

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması Nursel Ergin'in sunumuyla ekranlara geliyor. 4 gelin ve 4 kayınvalidenin yarıştığı yarışmada günün en yüksek puanını kazanan yarışmacı çeyrek altının sahibi oluyor. 30 Aralık Cuma günü Gelinim Mutfakta yarışmasında Yeşim ve Beyhan Hanım kendi isteği sonucu yarışmadan ayrıldı. Peki, 2 Ocak Pazartesi çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta Derya kimdir?

Belirlenen yemekleri yapan gelinler sunucu Nursel Ergin ve kayınvalidelerden en yüksek puanları alrak çeyrek altının sahibi oluyor. Bugün Gelinim Mutfakta​ yarılmasında testi kebabı yapıldı. Gelin adayları en yüksek puanı almak için mutfak tezgahlarının başına geçti. Peki, 2 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! 2 Ocak Pazartesi Gelinim Mutfakta çeyrek altın​ kimin oldu? 

GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta yarışmasında 30 Aralık tarihinde en yüksek puanını alarak çeyrek kazanan yarışmacı Yeşim​ oldu. Haftanın birincisi 7 altın bilezik kazanıyor. Gelinim Mutfakta 7 altın bileziği Hatice​ kazandı. 

Gelinim Mutfakta 2 Ocak puan durumu! Gelinim Mutfakta kim elendi, kim çeyrek altın kazandı?

2 OCAK GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13:00'de başlıyor. Yeni bir yarışmacının dahil olduğu Gelinim Mutfakta'da günün en yüksek puanını alarak çeyrek altın kazanan gelin Zeynep​ oldu.

Zeynep:18

Ece:14

Derya:7 puan aldı. 

GELİNİM MUTFAKTA DERYA KİMDİR?

Gelinim Mutfakta yarışmasına 2 Ocak Pazartesi günü katılan Derya 23 yaşında ve İzmirlidir. Gelinim Mutfakta Derya'nın eşi fırın işletmeciliği yapıyor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...