Tgrt Haber

Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
20 Ocak 2023 14:58 - Güncelleme : 20 Ocak 2023 16:44
Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

20 Ocak Cuma günü Gelinim Mutfakta'da haftanın finali yapılacak, Hatice, Zeynep, Rabia ve Özlem'den biri elenecek. Bugün gelinler, Sivas usulü kelle tarifi ile sunucu Nursel Ergin ve kayınvalidelerden en yüksek puanı almak için yarıştı. Haftanın kazananı ve elenenin belli olacağı 20 Ocak'ta Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu.

Bugün yayınlanan Gelinim Mutfakta​ yarışmasında 4 gelin adayı günün en yükse puanını alarak çeyrek altın, haftanın birincisi ise 7 altın bileziğin sahibi olacak. Bugün yapılacak puanlama sonrasında ise bir yarışmacı Gelinim Mutfakta'ya veda edecek. 20 Ocak Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta toplam puan tablosu! 

19 OCAK GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREĞİ KİM KAZANDI?

Saat 13:00'de başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler en iyi Akçaabat Köftesini yapmak için mutfağa girdi.Puanlar sonucu en yüksk puanı alarak 19 Ocak Gelinim Mutfakta'nın birincisi Rabia​ oldu. 

Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

20 OCAK GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta yarışması saat 13:00'de başlıyor. Bugün haftanın finalinde yarışmacılar en yüksek puan alıp hem günün hem de haftanın birincisi olmak istiyor. Gelinim Mutfakta'da bu hafta en düşük puanı alan yarışmacı elenecek.  Puanlamanın devam ettiği yarışmada gelinler Sivas usulü kelle tarifiyle en yüksek puanı almak için yarışıyor. Bu haftanın birincisi olarak 7 altın bilezik kazanan yarışmacı Hatice​ oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta’ya veda eden gelin Zeynep​ ve kayınvalide Gülnaz Hanım oldu. 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...