Tgrt Haber

Gelinim Mutfakta 26 Ocak 2022 puan durumu! Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
26 Ocak 2023 13:28 - Güncelleme : 26 Ocak 2023 15:44
Gelinim Mutfakta 26 Ocak 2022 puan durumu! Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu?

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta 2 kişi elenecek. Günün birincisi çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi 7 altın bileziğin sahibi olacak. Bu hafta elenmeyen yarışmacılar, önümüzdeki hafta gerçekleşecek ara finalde yarışma fırsatı bulacak. Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında 4 gelin, Adana kebap tarifiyle en yüksek puanı almaya çalıştı. Peki, 26 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

4 gelin ve 4 kayınvalidenin yarıştığı yarışmada günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altının sahibi olacak. Cuma günü eleme heyecanının yaşanması sonrası 2 yarışmacı önümüzdeki hafta gerçekleşecek ara final heyecanında yarışma​ fırsatı bulacak. Peki, 26 Ocak Gelinim Mutfakta​ puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 

25 OCAK GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Bugün Gelinim Mutfakta yarışmasında aşkın lezzeti tarifi yapıldı. 4 gelin, kayınvalidelerden ve sunucu Nursel Ergin​'den en yüksek puanı almak için yarıştı. Gelinim Mutfakta yarışmasında bugünün birincisi Rabia​ oldu. 

Gelinim Mutfakta 26 Ocak 2022 puan durumu! Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu?

26 OCAK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Bugün 4 gelin Adana Kebap tarifiyle en yüksek puanı almak için yarıştı. Saat 13:00'de başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalideler ve sunucu Nursel Ergin'in puanlamasıyla belli oluyor. Özlem, Hatice ve Rabia aynı puanı alarak kuraya kaldı. Kura sonucu günün kazananı Özlem aldı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...