Tgrt Haber

Gelinim Mutfakta Özlem neden diskalifiye oldu? Gelinim Mutfakta Özlem neden yok?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
11 Nisan 2023 10:36 - Güncelleme : 11 Nisan 2023 11:05
Gelinim Mutfakta Özlem neden diskalifiye oldu? Gelinim Mutfakta Özlem neden yok?

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğunu Nursel Ergin üstleniyor. Gelinim Mutfakta yarışmasının son yayınlanan bölümünde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Gözyaşlarının sel olduğu yarışmada ortaya çıkan ses kaydı tüm ipleri kopardı. İşte Gelinim Mutfakta'da yaşanan son gelişmeler!

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta​ yarışmasında günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altının sahibi olurken, haftanın birincisi 7 altın bilezik kazanıyor. Gelinim Mutfakta​ yarışmasında dün yeni bir gelişme yaşandı. 

ÖZLEM NEDEN DİSKALİFİYE​ OLDU?

Gelinim Mutfakta​ yarışmasında Nursel Ergin​ çok üzgün olduğunu belirterek yarışmacılara ses kaydı dinletti. Ses kaydında hakaret cümlelerinin yanı sıra yapılan yiyeceklerin değiştirildiği iması yer aldı. Ses kaydındaki kişi ise yarışmacılardan Merve​ oldu. Nursel Ergin​, üzülerek Özlem Argun'un diskalifiye​ edildiğini söyledi. Nedeni ise, ses kayıtlarında kullandığı hakaret dolu cümleleriydi.

GELİNİM MUTFAKTA​ ÖZLEM KİM?

Gelinim Mutfakta​ yarışmacısı Özlem diskalifiye​ edildikten sonra yaşı, nereli olduğu merak edilmeye başlandı. Kastamonulu olan Merve​, İstanbul'da yaşıyor. İki çocuk annesi olan yarışmacının kendi mesleği moda tasarımcısıdır.

GELİNİM MUTFAKTA​ 10 NİSAN PUAN DURUMU!

Gelinim Mutfakta Özlem neden diskalifiye oldu? Gelinim Mutfakta Özlem neden yok?

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...