Tgrt Haber

Gelinim Mutfakta puan durumu! 2 Şubat Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
02 Şubat 2023 15:11 - Güncelleme : 02 Şubat 2023 15:46
Gelinim Mutfakta puan durumu! 2 Şubat Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğunu Nursel Ergin üstleniyor. Bu hafta itibariyle Gelinim Mutfakta yarışmasında ara final heyecanı yaşıyor. 2 hafta boyunca elemenin olmayacağı Gelinim Mutfakta yarışmasında günün yemeği Adana böreği oldu. Peki, Gelinim Mutfakta puan durumu! 2 Şubat Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?

Ara final haftasında 30 altın bilezik ve 20 çeyrek altının verileceği Gelinim Mutfakta​ yarışmasında 4 gelin adayın yaptığı yemekler, sunucu Nursel ergin​ ve 4 kayınvalide tarafından puanlanıyor. Bugün Gelinim Mutfakta yarışmasında Adana böreği tarifi yapıldı. Peki, Gelinim Mutfakta puan durumu! 2 Şubat Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? 

1 ŞUBAT GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta yarışmasının dün yayınlanan bölümünde birinci olan Merve​ oldu. En düşük puanı ise Hatice​ aldı. Dün Gelinim Mutfakta yarışmasında günün lezzeti "3 Beden Küçülten Karnabahar" oldu. 

Gelinim Mutfakta puan durumu! 2 Şubat Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?

GELİNİM MUTFAKTA 2 ŞUBAT PUAN DURUMU

2 Şubat Gelinim Mutfakta yarışmasında günün yemeği Adana böreği tarifi ile günün en yüksek puanını almak için yarıştı. 4 gelin adayı günün en yüksek puanını alıp çeyrek altını kazanmak için yarıştı. 2 Şubat Gelinim Mutfakta çeyrek altını kazanan gelin Rabia​ oldu.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...