Tgrt Haber

Gelinim Mutfakta'da bir fenomen doğuyor! Yeni yarışmacı iddialı çıktı! Gelinim Mutfakta Gülşah kimdir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Mart 2023 07:09 - Güncelleme : 22 Mart 2023 13:33
Gelinim Mutfakta'da bir fenomen doğuyor! Yeni yarışmacı iddialı çıktı! Gelinim Mutfakta Gülşah kimdir?

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında geçtiğimiz hafta ara final heyecanı yayınlandı. Ara finalde 4 gelin 30 altın bileziği kazanmak için yarıştı. 17 Aralık Gelinim Mutfakta yarışmasında 30 bileziğin sahibi Hatice oldu. Yeni hafta ile birlikte elenen Rabia yerine yeni bir yarışmacı geldi. Peki, bugün Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

4 gelin ve 4 kayınvalidenin yarıştığı Gelinim Mutfakta​ yarışmasında günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altının sahibi olurken, haftanın birincisi altın bileziğin sahibi oluyor. 17 Mart Cuma günü ise Gelinim Mutfakta​ yarışmasında ara final heyecanı yaşandı. Ara finalin birincisi Hatice​ oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA​ 17 MART 2023 PUAN DURUMU

Çıtır mutancana tarifi ile günün en yüksek puanını almak için yarıştı. Şampiyon olmak için yarışan Hatice​ Karabulut ve Özlem Argun, duygusal anlar yarıştı. Ara final şampiyonu Hatice​ oldu. Hatice​ 30 bileziğin sahibi oldu. Yeni haftada Rabia​ yerine yeni yarışmacı birinci olmak için yarışacak. 

Gelinim Mutfakta'da bir fenomen doğuyor! Yeni yarışmacı iddialı çıktı! Gelinim Mutfakta Gülşah kimdir?

20 MART GELİNİM MUTFAKTA​ KİM BİRİNCİ OLDU?

Saat 13:00'de başlayan Gelinim Mutfakta​ yarışmasında gelinlerin yaptığı yemeklere kayınvalideler ve sunucu Nursel Ergin oy veriyor. Gelinler, günün en yüksek puanını alıp çeyrek altının sahibi olmak için yarışıyor. 20 Mart Gelinim Mutfakta​'da en yüksek puanı 18 puanla Özlem aldı. 

GELİNİM MUTFAKTA​ GÜLŞAH KİMDİR?

Ara finalde şampiyon Hatice​ olurken, elenen isim Rabia​ oldu. Rabia​'nın yerine gelen yarışmacı ise Gülşah oldu. Yeni yarışmacı Gülşah, Gelinim Mutfakta​'ya Hatice​'yi elemek için geldiğini anlatırken, izleyiciler Gülşah'ı araştırmaya başladı. 1995 doğumlu olan Gülşah, aslen Zonguldaklıdır. 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...