Tgrt Haber

Gelinim Mutfakta'da bugünün kazananı 60 puan ile Aysun oldu

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
23 Ağustos 2024 16:05 - Güncelleme : 23 Ağustos 2024 16:13
Gelinim Mutfakta'da bugünün kazananı 60 puan ile Aysun oldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta'da heyecan devam ederken bugün final heyecanı yaşandı. Aslı Hünel'in sunuculuğunu yaptığı yarışmada haftanın finalinde bir gelin altın bileziklerin sahibi oluyor. Seyirciler ise Gelinim Mutfakta'da bugün kim kazandı, 1. kim merak ediyor.

Aslı Hünel'in sunduğu Gelinim Mutfakta​'da heyecan devam ederken gelinler ile kayınvalideler en yüksek puanı almak için yarışıyor.

Haftanın finali 23 Ağustos günü gerçekleşirken bir gelin, en yüksek puanı toplayarak haftanın birincisi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA​ BUGÜN KİM 1. OLDU 23 AĞUSTOS?

23 Ağustos Cuma günü ekranlara gelen bölümde gelinler haftanın en yüksek puanını alan ismi öğrendi. Tüm haftanın sonucunda kayınvalidelerden en fazla puanı alan gelin 80 puan ile Aysun olurken altın bileziklerin de sahibi oldu.

Rabia​ 75, Yasemin 61 ve Ayşenur 60 puan ile haftayı tamamladı.

Gelinim Mutfakta'da bugünün kazananı 60 puan ile Aysun oldu - 1. Resim

23 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA​ PUAN DURUMU

Bugün gelinler en iyi tabağı yapmaya çalışırken kayınvalideler de gelinlerinin tabağını bulmaya çalışarak puanlama yaptı. Günün sonunda ise puan durumu belli oldu.

Ayşenur 17 puan alırken Aysun ve Rabia​ 16 puan alırken Yasemin günü 9 ile sonlandırdı. Böylece günün kazananı Ayşenur olurken çeyrek altının da sahibi oldu.

Gelinim Mutfakta'da bugünün kazananı 60 puan ile Aysun oldu - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...