Tgrt Haber

Genç cerrah İsrail’in en önemli gazetelerinden Times of Israel’e konuştu 

08 Temmuz 2022 18:19 - Güncelleme : 08 Temmuz 2022 18:25
Genç cerrah İsrail’in en önemli gazetelerinden Times of Israel’e konuştu 

Genç cerrah Nazlı Ekşi İsrail ve Orta Doğu’nun en önemli gazetelerinden Times of Israel’e açıklamalarda bulundu. 

Dalia Cohen imzalı yayımlanan röportajında son dönemlerde popüler hale gelen burun ameliyatlarına ilişkin detaylı açıklamalarda bulunan Dr. Nazlı Ekşi, birçok insanın yanlış ameliyatlar sonucu revizyon diye tabir edilen ikinci ameliyatlara gerek duyduğunu, yanlış ve verimsiz gerçekleştirilen ameliyatlar sonucunda hastaların ciddi anlamda psikolojik çöküntüler yaşadığını söyledi.

Genç cerrah İsrail’in en önemli gazetelerinden Times of Israel’e konuştu 

Türkiye’nin son dönemde yabancılar için estetik operasyonlarda gözde merkezlerden biri olmasına da değinen Ekşi, bu operasyonlar için Türkiye’yi tercih eden hastaların İstanbul ve Antalya gibi şehirlerde tatil fırsatına sahip olmalarının bir hayli önemli olduğunu da belirtti. 

Gazetede en başarılı rinoplasti cerrahlarından biri olarak lanse edilen Nazlı Ekşi, İsrail-Türkiye ilişkilerinin normalleşmesinin iki ülke arasındaki sağlık sektörü açısından da önemli olacağını vurguladı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...