Tgrt Haber

Genco Erkal kimdir? Genco Erkal kaç yaşında, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
03 Eylül 2022 09:51 - Güncelleme : 03 Eylül 2022 10:44
Genco Erkal kimdir? Genco Erkal kaç yaşında?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki tiyatro oyunu esnasında fenalaşan tiyatro oyuncusu Genco Erkal, sevenlerini korkuttu. Peki, gözlem altında tutulan Genco Erkal kaç yaşında? Genco Erkal nereli? Genco Erkal kimdir? Genco Erkal Bir Delinin Hatıra Defteri! Genco Erkal gençliği! Genco Erkal oyunları!

Genco Erkal kimdir? Genco Erkal kaç yaşında?

Tiyatro sahnesinde rahatsızlanan Genco Erkal'ın ilk olarak oyunun bir parçası olarak rahatsızlandığı düşünüldü. Kısa süre sonra gerçek anlaşılarak usta oyuncu hastaneye kaldırıldı. Peki, Genco Erkal'ın sağlık durumu nasıl? Genco Erkal kaç yaşında? Genco Erkal nereli? Genco Erkal gençliği!

GENCO ERKAL KİMDİR? GENCO ERKAL KAÇ YAŞINDA?

Türk tiyatro ve sinema oyuncusu Genco Erkal, 28 Mart 1938 yılında doğdu. İstanbullu olan oyuncu, özel tiyatrolarda yönetmenlik görevini de üstlendi. Bir Delinin Hatıra Defteri öyküyü tiyatroya uyandıran Erkal, Türkiye'de Batılı anlamda metne dayalı sahnelenen ilk tek kişilik oyunu olarak sahneledi. Erkal, tek kişilik oyunların ustası olarak bilinir.

Genco Erkal kimdir? Genco Erkal kaç yaşında, nereli?

GENCO ERKAL'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Sahnede rahatsızlanan tiyatro oyuncu Genco Erkal, hastaneye kaldırıldı. İzleyicilerin ilk olarak sahnenin devamı zannettiği olay, kısa sürede anlaşıldı. Bilinci açık olan Erkal, bir süre daha hastanede gözlem altında tutulacak. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...