Tgrt Haber

Geniş Aile oyuncuları yıllar sonra bir arada! Görenler aynı yorumu yaptı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Temmuz 2023 09:36 - Güncelleme : 28 Temmuz 2023 11:30
Geniş Aile oyuncuları yıllar sonra bir arada! Görenler aynı yorumu yaptı

Star TV ekranlarında 2009 yılında yayınlanan Geniş Aile dizisi oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi. Oyunculuğa devam iki oyuncuyu görenler aynı yorumda bulundu.

Başrolünde Ufuk Özkan, Zuhal Topal​ ve İlker Ayrık​ gibi isimlerin yer aldığı Geniş Aile dizisi, yayınlandığı dönemde çok konuşulan yapımlar arasındaydı. 2009 yılında yayınlanan dizinin oyuncuları Bora Akkaş ve Bihter Özdemir yıllar sonra bir araya geldi. 

GENİŞ AİLE DİZİSİ OYUNCULARI YILLAR SONRA BİR ARADA

Geniş Ale dizisinde Zekai karakterini oynayan Bora Akkaş ve Nazan karakterini oynayan Bihter Özdemir yıllar sonra buluştu. Sosyal medya hesabından çektirdikleri kareyi paylaşan Bihter Özdemir, Akkaş'ın hamile eşini de kareye alarak "Suzan'a 3 kala kavuştuk çok şükür" notunu düştü. Fotoğrafı görenler "hiç değişmemişler", sadece yaş almışlar" yorumunda bulundu. 

Geniş Aile oyuncuları yıllar sonra bir arada! Görenler aynı yorumu yaptı

BORA AKKAŞ KİMDİR?

12 Ekim 1990 doğumlu Bora Akkaş, öncelikle şehir tiyatrolarında eğitim almıştır ve ilk kez "Gönlümdeki Köşk Olmasa" isimli filmde rol almıştır. Bu filmdeki performansı sayesinde Altın Portakal ödülünü almıştır. Oyuncu asıl çıkışını ise Geniş Aile dizisiyle yaptı. 

BİHTER ÖZDEMİR KİMDİR ?

3 Mart 1982 Diyarbakır doğumlu Bihter Özdemir, Ege Üniversitesi Felsefe bölümü mezunudur. Asıl işi tiyatroculuk olan Bihter Özdemir, Avrupa Yakası adlı dizideki "Zeynep Hacer Aksoy" karakteri ile ün yapmıştır. Avrupa Yakası'ndan sonra Geniş Aile adlı dizideki rolüyle popülerliğini arttırdı. 

Derleyen: TGRT Haber Dilek Ulusan 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...