Tgrt Haber

Gizli Bahçe filmi oyucuları kimler, gerçek isimleri ne? Gizli Bahçe filmi nerede çekildi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
05 Temmuz 2023 16:10 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 17:37
Gizli Bahçe filmi oyucuları kimler, gerçek isimleri ne? Gizli Bahçe filmi nerede çekildi?

Frances Hodgson Burnett'in aynı adlı 1911 romanına dayanan 2020 İngiliz fantastik drama filmi olan Gizli Bahçe'nin başrolünde Dixie Egerickx, Colin Firth ve Julie Walters yer alıyor.

Filminin yönetmenliğini Marc Munden üstlenirken, dizideki fantastik öğeler hayal gücünüzün sınırları zorlayacak. Gizli Bahçe, yurt dışında 2020 yılında vizyona girdi. Görsel bir şölen yaşatmaya hazırlanan filmin konusu ve oyuncuları araştırılmaya başladı. 

GİZLİ BAHÇE OYUNCULARI 

Colin Firth - Archibald Craven

Dixie Egerickx - Mary Lennox

Amir Wilson - Dickon

Edan Hayhurst - Colin Craven

Julie Walters - Mrs. Medlock

Rupert Young

Jemma Powell - Grace Craven

Maeve Dermody - Alice

Anne Lacey - Pani Pitcher

David Verrey - Jeremy

GİZLİ BAHÇE KONUSU NEDİR?

İngiltere’de geçen “The Secret Garden”, Hindistan’da kendisini istemeyen varlıklı bir İngiliz aileye doğan, Mary Lennox adında 10 yaşındaki bir kıza odaklanıyor. Lennox ebeveynleri öldüğünde amcası Archibald Craven (Colin Firth) ile birlikte yaşaması için İngiltere’ye yollanır. Orada kuzeni Colin ve iki çocukla tanışır. Çocuklar, Misselthwaite Malikanesi civarında esrarengiz saklı bahçe bulmuşlardır.

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...