Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
13 saat 29 dakika önce

İrem Sak, Çukur ve Yalan Dünya dizilerinde oynadı

Ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz İrem Sak birçok dizi ve filmde yer aldı. Gürse Birsel'in yer aldığı Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Tülay karakteri halen sosyal medyada hatırlanıyor.
Aktüel - Aktüel
13 saat 43 dakika önce

Denizli Sarayköy ve Çivril'de elektrik kesintisi 16.00'da bitecek

18 Eylül günü Denizli'de meydana gelen arıza çalışmaları kapsamında bazı ilçe ve mahallelerde elektrik kesintisi yaşanıyor. Erken saatlerden itibaren geçerli olan kesinti Denizli'nin Tekke ve Çandır mahallelerinde devam ediyor.
Aktüel - Aktüel
14 saat 13 dakika önce

Ziyech Fenerbahçe Galatasaray maçında sakatlığı nedeniyle oynamayacak

Fenerbahçe-Galatasaray arasında bu hafta oynanacak olan maçta Hakim Ziyech'in oynayıp oynamayacağı gündem oldu. Taraftarlar Ziyech neden yok sorusunun cevabını merak ediyor.
Aktüel - Aktüel
14 saat 18 dakika önce

A101 19 Eylül aktüel kataloğunda benzinli ATV, termos tabak, Samsung mikrodalga fırın genç odası, köşe koltuk ve kablosuz şarj aleti gibi birçok ürün yer alıyor

81 ilde bulunan ve uygun fiyatlarıyla müşterilerin gözdesi haline gelen A101 marketlerin 19 Eylül aktüel kataloğunda benzinli ATV, moped, yazıcı, takım çantası, genç odası ve köşe koltuk gibi binlerce ürün satışa çıkıyor.
Aktüel - Aktüel
14 saat 36 dakika önce

ALES 3 başvuruları 1-9 Ekim aralığında alınacak

Yüksek lisans ve doktora için ALES sınavına başvuracak olan adaylar başvurular ne zaman başlıyor ve bitiyor merak ediyordu. 17 Kasım 2024 tarihinde yapılacak olan sınavın başvuru ücreti de henüz duyurulmadı.
Aktüel - Aktüel
14 saat 44 dakika önce

Can Borcum dizisinde Bülent İnal, Serkan karakterini oynuyor

Başrolünde Ebru Özkan'ın oynayacağı Can Borcum dizisinin kadrosu belli olmaya başladı. Dizinin ikinci başrol oyuncusunun Payitaht Abdülhamid dizisinde oynayan Bülent İnal olacağı açıklandı. Yapılan açıklamanın ardından Can Dostum Serkan kim sorusu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
14 saat 57 dakika önce

Obruk tehlikesi olan 16 il açıklandı

Konya Teknik Üniversitesi Obruk Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından obruk oluşma potansiyeli yüksek ve düşük illerin duyarlılık haritası çıkarıldı.
Aktüel - Aktüel
15 saat 9 dakika önce

29 Ekim'in resmi tatil olması sebebiyle 28 Ekim yarım gün tatil olacak

Cumhuriyet Bayramı 2024 yılında salı gününe denk geliyor. Resmi tatil olması nedeniyle kamu kurumları ve okullar tatil olacak. Özel sektörde çalışanlar için karar şirkete bağlı olurken 28 Ekim'in yarım gün olup olmadığı da merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
15 saat 35 dakika önce

Yeni sezonu başlamayan Kuruluş Osman dizisi bu akşam yok

ATV ekranlarında uzun zamandır yer alan Kuruluş Osman dizisinin 6. sezonunun ne zaman başlayacağı bekleniyor. Binlerce izleyicisi olan dizinin son bölümünde Osman Bey'in hedefinde Brusa vardı.
Aktüel - Aktüel
15 saat 36 dakika önce

Kömürhan Köprüsü, Elazığ-Malatya sınırında yer alıyor

Kömürhan Köprüsü, Uluslararası Yol Federasyonu tarafından 2024 Küresel Yol Başarı Ödülleri kapsamında Gergin Eğik Askılı ve Ters-Y tipi özelliğiyle yapım metodolojisi kategorisinde en iyi proje seçildi.
Aktüel - Aktüel
16 saat 42 dakika önce

Instagram'a 18 Eylül günü bağlantı sorunları yaşanıyor

Milyonlarca kullanıcı tarafından kullanan sosyal medya platformu Instagram'da bugün yaşanan erişim problemlerinin ardından çöktü mü, neden açılmıyor gibi sorular gündeme geldi. 18 Eylül günü saat 12.00 itibarıyla platforma bazı kullanıcılar bağlanamıyor.
Aktüel - Aktüel
17 saat 1 dakika önce

Instagram’da silinen mesajları geri getirme programları kişisel bilgilerin çalınmasına sebep olabilir

Instagram, günümüzde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olarak hayatımızda büyük bir yer kaplıyor. İletişim ve eğlence uygulaması olan Instagram’da silinen mesajları geri getirme konusu ise akıllarda soru işareti bırakıyor.
Aktüel - Aktüel
17 saat 19 dakika önce

Mustafa Taviloğlu'nun koleksiyonu 15 Aralık'a kadar sergilenecek

Taviloğlu'nun koleksiyonu 903 sanatçının 2 bin 412 eseri, 7 ayrı mekanda sergileniyor. Ziyaret etmek isteyenler ne zaman, nerede edebileceğini araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
17 saat 20 dakika önce

20 Eylül saat 13.00'da genel satışa çıkacak Fenerbahçe-Galatasaray maçının biletleri 1500 TL'den başlıyor

Trendyol Süper Lig'in altıncı haftası kapsamında oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin biletlerinin ne zaman satışa çıkacağı açıklandı. Yapılan açıklamanın ardından Fenerbahçe-Galatasaray maçının biletlerinin ne kadar olacağı da belli oldu.
Aktüel - Aktüel
17 saat 22 dakika önce

Instagram yaş sınırı Ocak 2025 tarihinde gelecek

Dünyanın en popüler sosyal medya platformu Instagram, 18 yaş altı kullanıcılar için yeni kısıtlamalar getireceğini duyurdu. Yeni uygulama kapsamında reşit olmayan kullanıcıların erişimi sınırlandırılacak. Instagram'a yaş sınırının ne zaman geleceği ise gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
17 saat 39 dakika önce

Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses’in beşinci çocuğu ve 35 yaşında

İbrahim Tatlıses’in beşinci çocuğu Dilan Çıtak’ın geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları’nın (THY) Bodrum-İstanbul seferinde hostese saldırdığı iddia edildi. Bu olayın ardından kara listeye alınan şarkıcının hayatı merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
17 saat 56 dakika önce

Ümraniye Öncü, Badem ve Reşitpaşa sokaklarında elektrik kesintisi 18.00'de bitecek

Bugün İstanbul'un Ümraniye ilçesinde anlık ve planlı bakım çalışmaları yapılıyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan elektrik kesintisi ne zaman bitecek belli oldu. İstiklal, Atakent mahalleleri'nde kesinti olup olmadığı da AYEDAŞ bilgileri aracılığıyla öğreniliyor.
Aktüel - Aktüel
18 saat 9 dakika önce

Valorant mobile'in 2025 Ocak ayında çıkacağı iddia ediliyor

Riot Games tarafından geliştirilen FPS türündeki Valorant oyununun mobil versiyonunun görüntüleri sızdırıldı. Görüntülerin sızdırılmasının ardından Valorant Mobile'in ne zaman çıkacağı gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
18 saat 14 dakika önce

Hektaş bedelli sermaye artırımı tarihi 2 Ekim'e kadar sürecek

Hektaş Ticaret T.A.Ş'ın bedelli sermaye artırımı yapacağı duyuruldu. SPK tarafından başvurusunun onaylanmasıyla beraber ne zaman olduğu bekleniyordu. HEKTS kodu ile sermaye artırımı için onay 12 Eylül'de verilmişti.
Aktüel - Aktüel
18 saat 37 dakika önce

Gaziler Günü yaklaşıyor: 19 Eylül Perşembe günü vatan uğruna yapılan fedakarlıklar anılacak

Şehadete koşarken gazilik makamına eren kahramanlarımıza olan saygı ve minnet duygusunun gösterildiği Türkiye Gaziler Günü her yıl 19 Eylül’de kutlanıyor.
Sona Git