Tgrt Haber

Gönül Dağı Halime ölüyor mu, diziden ayrılacak mı? Gönül Dağı Halime kimdir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
07 Ocak 2023 10:22 - Güncelleme : 07 Ocak 2023 10:59
Gönül Dağı Halime ölüyor mu, diziden ayrılacak mı? Gönül Dağı Halime kimdir?

Gönül Dağı dizisi kısa bir aranın ardından tekrar yayın hayatına başladı. Her Cumartesi izleyicisiyle buluşan Gönül Dağı, bu akşam 81. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Başrolünde Berk Atan ve Ecem Özkaya'nın yer aldığı dizinin son bölümünde Halime'nin rahatsızlığı Gönül Dağı Halime ölüyor mu, diziden ayrılacak mı? sorularını akıllara getirdi.

Maçların yayın saatine denk gelmesi sebebiyle 3 haftalık bir araya giren Gönül Dağı dizisi kısa bir aranın ardından tekrar yayın hayatına başladı. Cumartesi günlerinin sevilen yapımı olan Gönül Dağı'nın son fragmanında Halime'nin hastalığı, "Gönül Dağı Halime ölüyor mu, diziden ayrılacak mı?" sorularına neden oldu. 

GÖNÜL DAĞI HALİME ÖLÜYOR MU?

Gönül Dağı'nın son yayınlanan fragmanında hüzünle beraber mutluklar da yaşandı.  Amcaoğulları yeni fikirlerle sevinirken, Halime'nin hastalığı ise Gedelli'yi bir hayli hüzne boğdu. Halime'nin hasta olduğunu öğrenen Taner ve Zahide gözyaşlarına boğuldu. Dizide Halime karakterini canlandıran oyuncunun diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Gönül Dağı Halime ölüyor mu, diziden ayrılacak mı? Gönül Dağı Halime kimdir?

ŞEBNEM DİLLİGİL KİMDİR?

Şebnem Dilligil, son olarak Gönül Dağı dizisinde Halime karakterine hayat veriyor. Şebnem Dilligil, 1960 Ankara doğumludur. Birçok tiyatro, dizi ve filmde rol alan Şebnem Dilligil şuanda Gönül Dağı dizisinde rol alıyor. 

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI 

Berk Atan - Taner Kaya

Ecem Özkaya - Zahide Kaya/Arslan

Ferdi Sancar - Sefer Arslan

Cihat Süvarioğlu - Ramazan Kaya

Semih Ertürk - Veysel Kaya

Ali Düşenkalkar - Muammer Kaya

Erdal Cindoruk - Hüseyin Kaya

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...