Tgrt Haber

Gönül Dağı'nın Azize'sinden gençlik tüyosu! 20 yıldır sadece bunu yapıyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
13 Haziran 2023 14:10 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 17:25
Gönül Dağı'nın Azize'sinden gençlik tüyosu! 20 yıldır sadece bunu yapıyor

Gönül Dağı dizisinde Azize karakterini oynayan usta oyuncu, Ayten Uncuoğlu, genç görünmesinin formülünü paylaştı. Ara vermeden O Kız dizisinin final olmasının ardından Gönül Dağı dizisinde rol almaya başlayan oyuncu sporunu da ihmal etmiyor. İşte, 77 yaşındaki oyuncunun genç kalmasının sırrı!

90'lı yıllara damgasını vuran Çılgın Bediş ve 200'lerin unutulmaz dizisi Kavak Yelleri'nde rol alan usta oyuncu Ayten Uncuoğlu, yoğun çalışma hayatına rağmen sporunu da ihmal etmiyor. Oyuncu spor yaptı anlara dair kareleri paylaşıp genö kalmasının sırrını verdi. 

GÖNÜL DAĞI'NIN AZİZE'SİNDEN GENÇLİK TÜYOSU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Gönül Dağı  dizisinde Azize rolünü oynayan Ayten Uncuoğlu, Eskilehir’deki setten alan zamanlarında soluğu İstanbul’da alıyor. 77 yaşındaki Uncuoğlu, yoğun çalışma temposunun yanında çalışma hayatının her döneminde mutlaka spora vakit ayırdığını belirtti. Uncuoğlu; “20 yıldır düzenli olarak pilates yapıyorum. Setim şehir dışında da olsa sporumu aksatmamaya çalışıyorum. Bir oyuncunun en büyük sorumluluğudur sağlığına dikkat etmek” dedi.

Gönül Dağı'nın Azize'sinden gençlik tüyosu! 20 yıldır sadece bunu yapıyor

AYTEN UNCUOĞLU KİMDİR?

24 Mayıs 1946 Eskişehir doğumlu Ayten Uncuoğlu, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 1996-2001 yılları arasında yayımlanan Çılgın Bediş ile yapmıştır. Peş peşe birçok yapımda rol alan oyuncu, daha sonra Aliye, Aşk Tutulması ve Kavak Yelleri dizileriyle kariyerinde yükselişe geçti. 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...