Tgrt Haber

Gören Afra Saraçoğlu sandı! Kendi Düşen Ağlamaz'ın oyuncusu bakın hangi filmde oynamış

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
03 Temmuz 2023 09:45 - Güncelleme : 03 Temmuz 2023 11:09
Gören Afra Saraçoğlu sandı! Kendi Düşen Ağlamaz'ın oyuncusu bakın hangi filmde oynamış

TRT1'in yaz dizisi Kendi Düşen Ağlamaz'ın başrol oyuncusu Eylül Tumbar, Yalı Çapkını dizisinde rol alan Afra Saraçoğlu'na benzerliğiyle dikkat çekti.

Başrolünde Enes Koçak  ve Eylül Tumbar​'ın rol aldığı Kendi Düşen Ağlamaz​ dizisi her perşembe saat 20:00'de yayınlanıyor. Dizide Alize karakterini oynayan Eylül Tumbar, Afra Saraçoğlu​'na benzerliğiyle dikkat çekiyor. Aynı dizide rol alan Enes Koçak ise Mert Ramazan Demir​'e benziyor. 

GÖREN AFRA SARAÇOĞLI ZANNETTİ, BU BENZERLİK PES DEDİRTTİ 

TGRT Haber'de daha önce yapılan habere göre; Kendi Düşen Ağlamaz dizisi TRT1'in sevilen yapımları arasında yerini aldı. Dizinin iki genç başrol yıldızı Eylül Tumbar ile Enes Koçak Yalı Çapkını dizi oyuncularına benzetildi. Eylül Tumbar Afra Saraçoğlu'na benzetilirken, Enes Koçak ise Mert Ramazan Demir'e benzetildi.

Gören Afra Saraçoğlu sandı! Kendi Düşen Ağlamaz'ın oyuncusu bakın hangi filmde oynamış

EYLÜL TUMBAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

2002 doğumlu Eylül Tumbar, İzmirlidir. Sinema ve dizi film oyuncusu Eylül, İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü mezunudur. Genç oyuncu Netflix'te yayınlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisiyle üne kavuştu. Oyuncu şuanda Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde başrol oynuyor. 

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ'IN OYUNCU KADROSU 

  • Hakan Yılmaz,
  • Selen Soyder,
  • Eylül Tumbar,
  • Enes Koçak,
  • Berat Yenilmez,
  • Hivda Zizan Alp,
  • Yonca Şahinbaş
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Selma12 Temmuz 2023 14:00

Ikiz olmadiklarindan eminmisiniz??

Sonraki Haber Yükleniyor...