Tgrt Haber

Görenler çok şaşırıyor. Canan Karatay'ın eşi sosyal medyada gündem oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Ağustos 2023 11:07 - Güncelleme : 28 Ağustos 2023 11:32
Görenler çok şaşırıyor. Canan Karatay'ın eşi sosyal medyada gündem oldu

Açıklamalarıyla sosyal medya gündeminden düşmeyen Canan Karatay, son olarak evlilik açıklamasıyla gündemde. 35 yıldır Ali Başak Karatay ile evli olan Canan Karatay, eşi ile tanışma hikayesini anlattı.

Diyet​ hakkında yaptığı açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Canan Karatay​, son olarak eşiyle nasıl tanıştığını da paylaştı. 35 yıldır evli olan Canan Karatay, Ali Başak Karatay ile evli. Her fırsatta obezitenin zararları konusunda önemli açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, bu kez de evliliği hakkında konuştu. 

CANAN KARATAY'DAN EVLİLİK​ AÇIKLAMASI 

Canan Karatay, verdiği bir röportajda eşi ile nasıl tanıştığını ve evlilik sürecinden bahsetti. Çok ders çalıştığını ve evlilik düşünmediğini açıklayan Canan Karatay; "Bana, 'Evde kaldın!' diyorlardı, 35’tim çünkü, umurumda bile değildi, deli gibi ders çalışıyordum. Annem bir gün, 'Senin çalışmanı böleceğim diye korkuyorum ama emekli öğretmen arkadaşlarım bana yarın çaya gelmek istiyorlar!' dedi. Ben de, 'Gelsinler, gelsinler, ben size hizmet ederim' dedim. Nasıl dedim ben de bilmiyorum, üzerime bir iyilik geldi. Annem de çok şaşırdı. Gerçekten de o gün elimden geleni yaptım. İşte o emekli öğretmenlerin arasında kaynanam da varmış, beni pek bir beğenmiş, oğluyla tanışmamızı sağladı. Anlaştık, kaynaştık. 33 yıldır evliyiz. Çocuğu da düşünmüyorduk ama sonra trenin kaçacağını fark edince, 40 yaşında doğurdum." dedi. 

Görenler çok şaşırıyor. Canan Karatay'ın eşi sosyal medyada gündem oldu

ALİ BAŞAK KARATAY KİMDİR?

1947 İstanbul doğumlu Ali Başak Karatay,  1999 yılında New York’un Syracuse şehrinde özel bir araştırma üniversitesi olan Syracuse Üniversitesi’nde tamamladı.Ali Başak Karatay, Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü kurucularındandır. Ali Balak Karatay aynı zamanda eşi gibi akademisyendir. 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Canan Canboğaz27 Ekim 2023 16:43

35 yıldır iyi dayanıyor adam. Helal olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...