Tgrt Haber

Gündoğdu Gıda halka arzının başvurusu SPK tarafından onaylandı

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
10 Ağustos 2024 18:22 - Güncelleme : 10 Ağustos 2024 18:27
Gündoğdu Gıda halka arzının başvurusu SPK tarafından onaylandı

Halka arz ile yakından ilgilenenler bu hafta yeni şirket var mı merak ederken SPK tarafından başvurusu onaylanan hisseler araştırılıyor. 10 Ağustos haftasında Gündoğdu Gıda halka arzının başvurusu onaylanırken ne zaman talep toplayacak, fiyatı nedir gündeme geldi.

Sermaye Piyasa Kurulu tarafından Gündoğdu Gıda halka arzının başvurusu onaylanırken hisse​ kodu ve katılım endeksine uygunluğu merak konusu oldu. Hisse 35,00 TL'den satışa çıkacak.

GÜNDOĞDU GIDA HALKA ARZ​ NE ZAMAN TALEP TOPLAYACAK?

Hissenin talep toplama tarihi henüz duyurulmazken birkaç gün içerisinde belli olması bekleniyor. Talep toplama işlemlerinin sona ermesiyle beraber işlem görecek.

Gündoğdu Gıda halka arzının başvurusu SPK tarafından onaylandı - 1. Resim

GÜNDOĞDU GIDA HALKA ARZ FİYATI VE KODU NEDİR?

10,000,000 pay dağıtımı yapacak olan hisse 35,00 TL'den satışa çıkarken kodu henüz duyurulmadı. Şirket, Alb Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla satışa çıkarken tarihi belli olmadı.

Tamamı eşit dağıtım olurken büyüklüğü 350 Milyon TL, açıklığı %25,64 olarak belirlendi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...