Tgrt Haber

Gündoğdu Mobilya’dan uygun fiyatlı düğün paketleri

25 Ekim 2022 08:00 - Güncelleme : 26 Ekim 2022 16:27
Gündoğdu Mobilya’dan uygun fiyatlı düğün paketleri

Düğün telaşında mısınız? Evinizi yenilemek mi istiyorsunuz? O hâlde gelin Gündoğdu Mobilya’nın uygun fiyatlı düğün paketlerine birlikte göz atalım. Gündoğdu Mobilya markasına ait mobilya düğün paketi modelleriyle hem zevkinize hem de bütçenize göre en uygun mobilyalara sahip olabilirsiniz.

Mobilya​ üretiminde uygun fiyat politikası izlemeye devam eden Gündoğdu Mobilya, modern tasarımlarıyla ve kolay ödeme seçenekleriyle müşteri portföyünü arttırmaya devam etmektedir. Gündoğdu Mobilya markasına ait koltuk takımı, yemek odası takımı ve yatak odası takımının bir araya getirildiği düğün paketleri arasından size hitap eden modeli kolayca bulabilirsiniz.

MOBİLYA DÜĞÜN PAKETLERİNDE NELER VAR?

Gündoğdu Mobilya’nın düğün paketi modellerinde evinizin ihtiyacı olan tüm mobilyaları bulmanız mümkündür. Bir evin ihtiyacı olan eşyaların bulunduğu düğün paketlerinin takım içeriğinde şu mobilyalar yer almaktadır:

Koltuk Takımı
• Takım 3+3+1 parçalardan oluşmaktadır.
2.Yemek Odası Takımı
• Yemek masası
• 4 veya 6 adet sandalye
• Aynalı konsol
•TV ünitesi veya TV sehpası
3.Yatak Odası Takımı
• Karyola
• Karyola başlığı
• 2 adet komodin
• Aynalı şifonyer
• Çamaşırlık
• 5 kapılı veya 6 kapılı gardırop

Gündoğdu Mobilya’nın düğün paketi içeriğindeki takımları beğenmemeniz halinde firmaya ait ürünler arasından dilediğiniz ürünleri bir araya getirebilir, hem kendi zevkinize hem de bütçenize en uygun olan düğün paketini oluşturabilirsiniz.

Gündoğdu Mobilya düğün paketlerinde birçok renk seçeneği bulunmaktadır. Bu renkler; ahşap, ceviz, Lidya, beyaz, antrasit ve gold olarak karşımıza çıkmaktadır.

Gündoğdu Mobilya tarafından üretilen koltuk takımları, yemek odası takımları ve yatak odası takımları arasından beğeneceğiniz ve kullanmaktan keyif duyacağınız modelleri tercih ederek; evinizi hayalinizdeki gibi döşeyebilirsiniz. Çünkü Gündoğdu Mobilya’da her zevke hitap eden mobilyalar bulunuyor.

GÜNDOĞDU MOBİLYA İLE EVİNİZİ YENİDEN TASARLAYIN!

Evinizin ihtiyacı olan mobilyalara hâlâ karar veremediyseniz Gündoğdu Mobilya’nın birbirinden şık koltuk takımları, köşe takımları, genç odaları ve daha pek çok mobilya çeşidiyle evinizi yenileyin!

2022 DÜĞÜN PAKETİ MODELLERİ

Düğün paketi modellerinde iddialı olan Gündoğdu Mobilya, ev dekorasyonuna dair yüzlerce çeşidi sizlere sunuyor. 2022 yılında da kaliteli ürünlerini uygun fiyatlarla satışa sunmaya devam eden firmanın, diğer ürün kategorileriyle de dikkat çektiği görülüyor.

Gündoğdu markası, bütçesini düşünenler içinde düğün paketleri hazırlayarak satışa sunmuştur. Bunlardan bazıları:

• Sümela Düğün Paketi
• Empoli Düğün Paketi
• Fulya Düğün Paketi

Ayrıca ev dekorasyonunda farklılığı sevenler için; Valencia Düğün Paketi, Torino Düğün Paketi seçeneklerini de sunan firma; ürün portföyü konusunda oldukça iddialı.

KAMPANYALI DÜĞÜN PAKETLERİ

Kampanyalı düğün paketleri arayışında olanları da düşünen Gündoğdu Mobilya, herhangi bir kampanya düzenlemeye gerek kalmadan; düğün paketi fiyatları ile ürünlerini uygun fiyatlarla satışa sunduğu görülmektedir. Aynı zamanda tüm ürünlerinde 2 yıl garanti sunan Gündoğdu Mobilya, müşteri memnuniyeti konusunda çalışmalarını özveriyle yürütmektedir.

Düğün paketi modellerinde 12 ay taksit yapan Gündoğdu Mobilya, ayrıca 3 ay ertelemeli +9 taksit fırsatı da sunuyor.

Kaynak: https://www.gundogdumobilya.com.tr/kategori/dugun-paketleri

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...