Tgrt Haber

Halay eşliğinde mangal keyfi! Havalar ısındı piknik yerleri şenlik havasına büründü

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
02 Haziran 2024 22:31 - Güncelleme : 02 Haziran 2024 22:40
Halay eşliğinde mangal keyfi! Havalar ısındı piknik yerleri şenlik havasına büründü

Havaların ısınmasıyla birlikte piknik ve mesire alanları dolup taştı. Hafta sonunun da etkisiyle piknik alanlarını dolduranlar geride bırakılan kış mevsimini halay çekerek unuttu.

Sıcak havalarla birlikte piknik​ ve mesire alanları da doldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren piknik​ alanlarını dolduran vatandaşlar mangal​ yakıp halay çekerek, hafta sonunun ve güneşli havanın tadını çıkardı.

Halay eşliğinde mangal keyfi! Havalar ısındı piknik yerleri şenlik havasına büründü - 1. Resim

Başakşehir​ Kayabaşı Şamlar Piknik​ Alanı Pazar günü tam kapasiteye ulaştı. Hemşeri derneklerinin de piknik​ için Pazar gününü seçmesi alandaki coşkuyu katladı. Başakşehir​ Muş Derneği Başkanı Muhammet Altun ve yönetimi tarafından geleneksel piknik​ şenliği gerçekleştirildi. Şenliğe yüzlerce hemşeri katılırken, birçok sanatçının seslendirdiği parçalar eşliğinde katılımcılar pikniğin tadını çıkardı.

Halay eşliğinde mangal keyfi! Havalar ısındı piknik yerleri şenlik havasına büründü - 2. Resim

YÜZLERCE KİLO MANGAL​ YAPILDI

Yüzlerce kilo mangal​ yapılırken, coşkulu kutlama halayla zirve yaptı. Katılımcılar dernek yönetimine piknik​ için teşekkür etti. Pikniğe katılanlardan iş insanı ve sivil toplum yöneticisi Metin Haymana, hemşeri derneklerinin birlik ve beraberlik adına anlamlı etkinliklerini bu tarz programlarla taçlandırmasının önemine vurgu yaptı.

Halay eşliğinde mangal keyfi! Havalar ısındı piknik yerleri şenlik havasına büründü - 3. Resim

Programda ayrıca Güvercintepe Mahallesi muhtarı Hayrettin Şahbudak yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla plakete layık görüldü. Başakşehir​ Muş Derneğinin yanı sıra Tokat hemşeri derneği de yerel programlarıyla hemşerilerini piknikte buluşturdu.

Halay eşliğinde mangal keyfi! Havalar ısındı piknik yerleri şenlik havasına büründü - 4. Resim

Mesire alanına akın eden diğer vatandaşlar da havaların ısınmasını fırsat bildiklerini ve yazın sık sık pikniğe giderek stres atacaklarını belirtti.

 

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...