Tgrt Haber

Hamile kalamayanlara bitkisel destek ürünü: Natavitas

14 Nisan 2023 12:10 - Güncelleme : 14 Nisan 2023 12:21
Hamile kalamayanlara bitkisel destek ürünü: Natavitas

7 Zeytin 1 İncir ve Palmes Beauty markalarının kurucuları Esat Başaran, Murat Başaran ve Mert Yaşar Kayı, bebek sahibi olmak isteyen çiftler için bitkisel bir takviye ürünü piyasaya sürdü. 2 yıl süren araştırmalar sonucunda üretilen Natavitas’ın içeriğinde; incir, hurma, ıspanak ve ısırgan otu var.

Kilo yönetim uzmanı Esat Başaran’ın ortakları Murat Başaran ve Mert Yaşar Kayı’yla birlikte 8 yıl önce kurduğu 7 Zeytin 1 İncir ve Palmes Beauty markaları, ürünleriyle geniş bir tüketici kitlesine ulaşmıştı. Üç ortak, 2 yıldır üzerinde çalıştıkları, hamile kalamama sorununa yönelik bitkisel takviye ürünü Natavitas’ı da piyasaya sundu.

ERKEKLER DE KULLANABİLİR

Esat Başaran, Murat Başaran ve Mert Yaşar Kayı, ürünü sadece bebek sahibi olmak isteyen kadınların değil, erkeklerin de kullanabileceğini söyledi: “Natavitas, hamile kalamayan anne adayları için geliştirildi. Folik asit içeren ürün, aynı zamanda sperm üretmeyi artıracak bir formüle sahip, dolayısıyla erkekler de kullanabilir. Natavitas’ı özel yapan özelliği ise tamamen bitkisel olması. Anne adaylarının herhangi bir kimyasal almadan gebelik sürecine adım atmalarını sağlayan ürünün içerisinde; incir, hurma, ıspanak ve ısırgan otu bulunuyor.” 

Hamile kalamayanlara bitkisel destek ürünü: Natavitas

HAMİLEYKEN DE KULLANILABİLİR

Natavitas’ın hiçbir şekilde alerjik reaksiyona sebebiyet vermediğini dile getiren üç ortak, “İçeriğinin tamamen bitkisel olması sebebiyle Natavitas’ın hiçbir yan etkisi bulunmuyor. Eğer kullanacak kişinin ürünün içindeki bitkisel içeriklere karşı bir alerjisi yoksa, vücudu farklı bir alerjik reaksiyon göstermez. Kullanım dozu sabah aç karına bir, akşam tok karına bir olmak üzere günde iki adettir” dedi. Ortaklar, Natavitas’ın hamilelik​ sürecinde de anne adayları tarafından vitamin takviyesi olarak kullanılabileceğini belirtti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Zübeyde çalışkan 23 Ekim 2023 12:02

Fiyatı ne kadar nasıl alabilirim

İlknur20 Ekim 2023 15:32

Eczanelerde bulunuyormu

Dilnoza 31 Ağustos 2023 01:49

Fiyat ne kadar

İsmı güzel ücret14 Temmuz 2023 11:32

Ücret nekadat

Ne kadar 4 Temmuz 2023 15:24

Fiyat alabilirmiyim

Cenk17 Haziran 2023 22:55

Fiyatı ne kadar

Sonraki Haber Yükleniyor...