Tgrt Haber

'Hayalimdi' dedi mahalle halkına sürpriz yaptı! 27 ton 1 saatte bitti

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Ağustos 2024 13:56 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 14:59

Kocaeli'nin Darıca yaşayan muhtar Hakan Uğurlu, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde hayalini kurduğu şeyi yaptı. Niğde'den tam 27 ton karpuz getirten Uğurlu mahalle halkına sürpriz yaparak bedava dağıttı. Haberi duyan çoluk çocuk karpuz kamyonuna koştu, hepsi 1 saatte tükendi.

Darıcalı mahalle muhtarı halka unutamayacağı bir sürpriz yaptı

31 Mart yerel seçimlerinde Nenehatun Mahalle Muhtarı olarak seçilen Hakan Uğurlu, seçimden önceki hayalini gerçekleştirerek vatandaşlara bir tır dolusu karpuz dağıttı.

Uğurlu, Niğde​'de yetişen karpuzları, üretici akrabaları vasıtasıyla mahalleye getirdi. 27 ton karpuz, yaklaşık 1 saat içinde mahalleliye dağıtıldı.

'Hayalimdi' dedi mahalle halkına sürpriz yaptı! 27 ton 1 saatte bitti - 1. Resim

MAHALLELİ OLDUKÇA MEMNUN

Seçimlerden önce kendine sözler verdiğini anlatan Hakan Uğurlu, muhtar olduktan sonra ilk olarak iftar yemeği programı düzenlediğini, 6 Temmuz Cumartesi günü Türkiye-Hollanda karşılaşmasını canlı şekilde mahalleliye izlettiğini, Aşure Günü'nde ise vatandaşlara 2 ton 800 kilogram aşure ikram ettiğini dile getirdi. Bu hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Uğurlu, son olarak vatandaşlara karpuz dağıttığını belirtti.

'Hayalimdi' dedi mahalle halkına sürpriz yaptı! 27 ton 1 saatte bitti - 2. Resim

"HERKES BİR KARPUZ YESİN İSTEDİK"

Nene Hatun Mahalle Muhtarı Hakan Uğurlu, "Kışın balık, yazın da karpuz ve kavun satıyorum. Muhtar olmadan önceki hayallerimden birisi de vatandaşlara karpuz dağıtmaktı. Akrabalarım karpuz üreticisi.

Bu yüzden Nenehatun'da böyle bir şenlik yapmaya karar verdik. Sağ olsunlar, yakınlarım karpuzları getirdi. Zaten tarladan aldığımız için problem de olmadı. Tırımızı yükledik ve getirdik.

Esnaf arkadaşlarımızın desteğiyle de güzel bir şekilde dağıttık. Havalar sıcak. Herkes bir karpuz yesin istedik" dedi.

'Hayalimdi' dedi mahalle halkına sürpriz yaptı! 27 ton 1 saatte bitti - 3. Resim

YETİŞEMEYENLER SİNİRLENDİ

Karpuzların Niğde'den getirildiğini söyleyen Uğurlu, vatandaşlardan güzel tepkiler aldığını ifade ederek, "Yetişip alanlar çok mutlu oldu, yetişemeyenler de biraz sinirlendi.

Normalde 3 ya da 4 saat sürecek karpuz dağıtım işi hızlı şekilde 1 saatte bitti. Süreçte emeği geçen esnaf arkadaşlarıma, maddi, manevi yanımızda duran arkadaşlara çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...