Tgrt Haber

Hayat Bugün Gizem kimdir? Olcay Yusufoğlu kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
23 Kasım 2022 16:58 - Güncelleme : 23 Kasım 2022 17:49
Hayat Bugün Gizem kimdir? Olcay Yusufoğlu kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı?

Hafta içi her çarşamba izleyicisiyle buluşan Hayat Bugün dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle beğeni topluyor. Bu akşam 6. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak Hayat Bugün dizisinde duygusal anlar yaşanacak. Hayat Bugün dizisinde Gizem karakteri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Hayat Bugün Gizem kimdir, kaç yaşında, nereli?

Başrollerinde Hazar Ergüçlü​, Ulaş Tuna Astepe, Tansel Öngel, Hande Doğandemir gibi isismlerinin yer aldığı Hayat Bugün dizisi İstanbul'da çekilmektedir. İlk bölümü 19 Ekim'de yayınlanan Hayat Bugün dizisinde Gizem karakterini kim canlandıracak? Hayat Bugün Gizem kimdir? Olcay Yusufoğlu kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı? 

HAYAT BUGÜN GİZEM KİMDİR?

Hayat Bugün dizisi bir doktorun hastaneye gelmesiyle yaşanan olayları konu alıyor. Başhekim Barış Güvener İstanbul'a eski ve köklü bir hastanede çalışmaya başladı. Ancak çok iyi olan hastane zorlu bir süreçten geçmektedir. Yeni bölümde de göreceğimiz Gizem karakterine ise oyuncu Olcay Yusufoğlu hayat veriyor.

Hayat Bugün Gizem kimdir? Olcay Yusufoğlu kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı?

OLCAY YUSUFOĞLU KİMDİR, NERELİ?

16 Haziran 1988 yılı İzmir doğumludur. Sinema ve tiyatro oyuncusu Olcay Yusufoğlu, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Yusufoğlu'nun ilk dizisini 2006-2008 yılları arasında Köprü dizisinde yer almıştır. Oyuncu son olarak çarşamba günleri ekranda yer alan Hayat Bugün dizisinde yer alıyor. 

OLCAY YUSUFOĞLU DİZİLERİ

Köprü,

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz,

Sadakatsiz, 

Bizim Hikaye,

Hayat Bugün,

Evlilik Hakkında Her Şey,

Poyraz Karayel,

Fatih Harbiye

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...